ALE 73 %
Uusi
  • ANITA Maternity bra Microfibre RASKAUSAJAN RINTALIIVI, valkoinen
  • ANITA Maternity bra Microfibre RASKAUSAJAN RINTALIIVI, valkoinen
  • ANITA Maternity bra Microfibre RASKAUSAJAN RINTALIIVI, valkoinen

ANITA Maternity bra Microfibre RASKAUSAJAN RINTALIIVI, valkoinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 10,00 37,00 €
Määrä: kpl

POISTAMME Äitiys-alusvaatteet valikoimistamme!
LOPPUERÄ Anita Raskausajan Rintaliivejä MYYDÄÄN NYT POISTOHINNOIN!

HUOM! Rintaliivit luokitellaan hygieniatuotteiksi (alusvaatteet), joille ei hygieniasyistä myönnetä vaihto-/palautusoikeutta! 
(Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §)
 

ANITA Maternity bra art. 5167 on äärimmäisen miellyttävän tuntuinen ja raskausajalle tarkoitettu rintaliivi. (Tämä malli ei ole imetysliivi)

Raskauden aikana tulevan äidin rinnat kasvavat ja muuttavat muotoaan. Rinnat voivat olla myös hyvin aran tuntuiset ja herkät erilaisille materiaaleille kuten pitsille sekä kaaritu'ille, joita normaaleissa rintaliiveissä usein on. 

ANITA Maternity bra on suunniteltu juurikin raskausajan käyttöön kaikki olennaiset seikat huomioiden. Nämä liivit on valmistettu silkinpehmeästä ja äärimmäisen miellyttävän tuntuisesta mikrokuidusta, joka ei hierrä eikä nipistele. Kaaritueton ja muotoutuva kuppiosa ei paina eikä tunnu pahalta, mutta antaa kuitenkin hyvän tuen. Nämä rintaliivit ja niiden joustavat kupit muotoutuvat raskausajan edetessä mukaillen rintojen muuttuvaa muotoa. 
Tukevat olkaimet. Ympärystä somistaa pehmeä pitsikuviointi.

Nämä Anitan valmistamat rintaliivit tarjoavat medium vahvan tuen, materiaalin laajentuessa ja muovautuessa kanssasi koko raskauden ajan. Muotoon"valetut", joustavat kupit ja mikrokuidun tuki tarjoavat mukavuutta erityisen herkille rinnoille. Joustava jacquard-pitsi kiertää rintaliivin ympäryksessä naisellisuuden lisäämiseksi. Säädettävät joustavat hihnat antavat lisämukavuutta.

SAATAVANA ENÄÄSATUNNAISIA KOKOJA!
JÄLJELLÄ OLEVAT LIIVIT MYYDÄÄN POISTOHINTAAN!
EI VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.