ALE 17 %
  • AVENT Natural Manuaalinen Rintapumppu
  • AVENT Natural Manuaalinen Rintapumppu
AVENT

AVENT Natural Manuaalinen Rintapumppu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 49,00 59,00 €
Määrä: kpl

Mukava olo, enemmän maitoa.
Kun tunnet olosi miellyttäväksi ja rentoutuneeksi, maito virtaa helpommin. Siksi Philips kehitti ainulaatuisen miellyttävän rintapumpun. Voit istua rennosti mukavassa asennossa ja antaa pehmeän hierontatyynyn stimuloida hellävaraisesti maidon virtausta.

Ominaisuudet

Istu mukavammin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta
Rintapumpun ainutlaatuisen muotoilun ansiosta maito virtaa suoraan rinnasta pulloon, vaikka istut suorassa. Voit siis istua aiempaa mukavammin pumpatessasi: sinun ei tarvitse nojautua eteenpäin, jotta sisit kaiken maidon pulloon. Mukava istuma-asento ja rentous pumppaamisen aikana helpottavat maidon virtausta.

Pehmeä, lämmittävä hierontatyyny
Hierontatyynyssä on uusi pehmeä pinta, joka tuntuu iholla lämpimältä ja stimuloi maidon virtausta miellyttävästi ja hellävaraisesti. Pumpatessa hellävarainen tyhjiö jäljittelee lapsen imuliikkeitä ja edistää luonnollista maidontuloa todistetun tehokkaasti. Pehmeä hierontatyyny sopii useimmille äideille. Myös suurikokoisempi tyyny on saatavilla erikseen tarvittaessa.

Mukana Natural-pullo ja -tutti luonnollista otetta varten
Leveä, rinnanmuotoinen tutti tukee oikeanlaista otetta ja helpottaa rinta- ja pulloruokinnan yhdistämistä.

Kompakti ja kevyt muotoilu
Kompakti muotoilu helpottaa rintapumpun asettamista rinnalle, ja ergonomisesta kahvasta saa hyvän otteen maitoa lypsettäessä. Pienen ja kevyen pumpun säilytys ja kuljettaminen mukana on helppoa, ja maidon lypsäminen matkalla on entistä huomaamattomampaa.

Yksinkertainen kokoaminen, visuaalisesti tunnistettavat osat
Osat on helppo yhdistää visuaalisesti koonnin helpottamiseksi.

Yhteensopiva muiden AVENT ruokintatuotteiden kanssa
Tätä rintapumppua voi käyttää muiden Philips AVENT -sarjan ruokintatuotteiden kanssa, mukaan lukien Classic-pullot ja rintamaidon säilytysastiat. Philips AVENT -sarja sisältää myös rintojen hoidon lisätarvikkeita, jotka helpottavat rintaruokintaa ja lisäävät mukavuutta.

Helppo puhdistaa, koska erillisiä osia on vähän
Pumppu on helppo puhdistaa, koska erillisia osia on vähän. Kaikki osat ova konepesun kestäviä.

Helppo manuaalinen käyttö
Manuaalinen rintapumppu on ihanteellinen, jos arvostat käytettävyyttä ja pumppaat maitoa satunnaisesti. Helppo käyttää käsin.

0% BPA:ta 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.