ALE 38 %
  • Khaki/Beige
  • Rust/Orange
  • BABY BJÖRN Balance Soft Sitteri

BABY BJÖRN Balance Soft Sitteri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 12 kpl

Hinta: 99,00 159,00 €
Määrä: kpl

Soft Cotton 100 % puuvillakangasta!

Soveltuu käytettäväksi syntymästä alkaen aina n. 2 vuoden ikään asti.
Painosuositus: 3,5 - 13 kg.

Entistä pehmeämmän kankaan, tukevan ja pyöreän muotoilun ansiosta vauvalla on erittäin miellyttävä olo. Sitteri keinuu miellyttävästi lapsen liikkeiden mukaan. Pehmeä keinumisliike kehittää vauvan motoriikkaa ja tasapainoa luonnollisesti. Ergonomine muotoilu antaa oikeanlaista tukea lapsen päälle ja selälle.

Materiaali
Sitterin Balance Soft Cotton kangas on valmistettu 100 % puuvillasta.
Lähimpänä vauvaa olevat tekstiilit on tutkitta ja ne ovat Oeko-Tex-standardin 100 luokan 1 vaatimusten mukaiset ja täyttävät näin vauvantuotteilta edellytettävät ominaisuudet. Tekstiilit ovat varmuudella vaarattomia vauvan herkkää ihoa vasten eivätkä aiheuta allergiaa.

Paino ja mitat 
Paino: 2,1 kg
Korkeus x pituus x leveys korkeimmassa asennossa: 58 x 89 x 39 cm
Korkeus x pituus x leveys kokoon taitettuna: 11 x 89 x 39 cm

Tuote toimii vauvan sitterinä vastasyntyneestä n. 9 kg asti, jolloin sitteriä voidaan säätää eri asentoihin käytön mukaan: Leikki, Lepo, Uni ja Kuljetus

Myöhemmin tuote toimii lapsen istuimena n. 2 vuotiaaseen asti, jolloin istuinta voidaan jälleen säätää eri asentoihin käytön mukaisesti: Leikki, Lepo, Uni ja Kuljetus.

Kts. erilaiset asentosuositukset lapsen koon ja tuotteen mukaisesti käyttöohjekirjasta tai osoitteesta: www.babybjorn.fi
BABY BJÖRN TUOTTEESTA:
"Suosittu klassinen sitterimme pehmeällä ja modernilla muotoilulla
Sitteri on yksi suosituimpia tuotteitamme. Esittelimme ensimmäisen mallimme vuonna 1961 ja siitä lähtien miljoonat lapset ovat saaneet leikkiä, keinua ja rauhoittua sittereissämme. Viimeisin mallimme on BABYBJÖRN Sitteri Balance Soft, joka on klassisen sitterimme entistä pehmeämpi ja nykyaikaisempi versio. Olemme käyttäneet pehmeää kangasta, pyöreitä muotoja ja tukevaa muotoilua myötäilevän "pesän" luomiseksi vauvalle, se sopii käytettäväksi vastasyntyneestä lähtien."

 Käyttöohjeen löydät täältä

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.