ALE 16 %
  • BABY BJÖRN Smart Potta

BABY BJÖRN Smart Potta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 24,90 2490 29,90 € 2990
Määrä: kpl

96% käyttäjistä suosittelee tuotetta

  • Kätevä koko
  • Mukavan tuntuinen, pysyy tukevasti pystyssä
  • Sisäpotta on helppo irrottaa ja puhdistaa
  • Roiskesuoja estää roiskeet
  • Muovi ei sisällä BPA:ta

Kätevän kokoinen

Tässä erityisesti pienempiin kylpyhuoneisiin sopivassa potassa yhdistyvät toimivuus ja mukavuus. Kompakti ja muodoiltaan minimalistinen potta ei vie paljon tilaa, ja se on helppo ottaa mukaan myös matkoille. Pottaa on helppo kantaa takapuolella olevasta kahvasta. Lapsesi voi siis siirtää potan huoneesta toiseen ihan itse.

Tukeva ja mukava

Potan ergonominen muotoilu takaa, että lapsesi istuu mahdollisimman mukavasti, ja sekä potan että sisäpotan pyöristetyt pinnat tuntuvat miellyttäviltä. Koska jaloille on jätetty riittävästi tilaa, potalle on helppo istua ja siltä on helppo nousta. Pohjan kumireunus pitää pottatuolin tukevasti pystyssä eikä päästä sitä liukumaan lattialla.

Helppo pitää puhtaana

Roiskesuojan ja irrotettavan sisäpotan ansiosta potan tyhjentäminen ja puhdistaminen on helppoa. Irrota sisäpotta nostamalla roiskesuojan alla olevasta kahvasta, tyhjennä ja pyyhi puhtaaksi tai huuhtele juoksevalla vedellä. Sileäpintaisessa ja muodoiltaan minimalistisessa potassa ei ole kulmia tai rakoja, joihin lika voisi kerääntyä.  

Testatut ja turvalliset materiaalit

Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetuotteet täyttävät muovin turvallisuusvaatimukset sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Käyttämiämme muoveja testataan jatkuvasti. Niissä ei saa olla bisfenoli-A:ta (BPA) eikä terveydelle haitallisia aineita ja niiden pitää soveltua elintarvikekäyttöön. Se on meille tärkeää!

Tuotetiedot

Ikä

Kuivaksi opettelu tapahtuu hyvin yksilöllisessä tahdissa, eikä mitään tiettyä ikää voi sen vuoksi suositella. Kokeile BABYBJÖRN Smart Pottaa, kun lapsesi vaikuttaa olevan valmis. 

Paino ja mitat

Paino: 540 g

Mitat: 25,5‍ x‍ 33‍ x‍ 16,5 cm

Materiaali

Potta on valmistettu polypropeenista (PP) ja termoplastisista elastomeereistä (TPE).

Hoito-ohje

Irrotettavan sisäpotan ansiosta potta on helppo pitää puhtaana. Nosta roiskesuojan alla olevasta kahvasta, tyhjennä ja pyyhi puhtaaksi tai huuhtele juoksevalla vedellä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.