ALE 20 %
  • BABY MIX 7600 Turbo Potkuauto/Työntökärry
BABY MIX

BABY MIX 7600 Turbo Potkuauto/Työntökärry

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 39,00 49,00 €
Määrä: kpl

Baby Mix 7600 turbo toimii tukevana työntökärrynä tuen kanssa kävelyä harjoittelevalle taaperolle ja potkuautona hieman isommalle lapselle.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu, tukeva ja turvallinen päällä-istuttava potkuauto Baby Mixiltä! 

Baby Mix 7600 turbo toimii tukevana työntökärrynä tuen kanssa kävelyä harjoittelevalle taaperolle ja potkuautona hieman isommalle lapselle.

Auton etu- sekä takaosassa on turvastopparit, jotka ehkäisevät auton "karkaamisen" alta, jos työntelijä hieman pyllähtää. Työntökorkeus n. 45 cm. 

Työntelykärrynä toimimisen lisäksi 7600 Turbo toimii vauhdikkaana päällä istuttavana potkutteluautona. Istuinkorkeus n. 27 cm.

Mukavan selkänojallisen istumen alla on tilaa säilyttää leluja. Näyttävän näköiset, kuviopintaiset renkaat "alu-vanteilla" kulkevat hyvin pihallakin. Ratti on varustettu töötillä. Potkuautosta löytyy myös valot, vilkut, ääniefektejä ja musiikkia. 

Valot ja äänitoiminnot toimivat paristoilla: 3 x AA (paristot EI sis. pakkaukseen.)

HUOM! Varmista, että käyttämissäsi paristoissa on tarpeeksi pitkä +napa, jotta se yltää kosketusyhteyteen paristokotelon metallisen vastakappaleen kanssa, joka johtaa virtaan. Ilman paristojen ja vastakappaleiden välistä kosketusyhteyttä laite ei toimi! (Joissain Alkali-paristoissa esim. Duracell, voi olla liian lyhyet navat). Tarvittaessa paristokotelon vastakappaletta voi hieman säätää, kääntämällä/nostamalla sitä kevyesti sen verran, että kosketusyhteys pariston napojen kanssa saavutetaan.

Ikäsuositus: + 12 kk
Painorajoitus 27 kg

Aikuisen kasattava (tarvitsee ristipää ruuvimeisselin). 

Tarrakuvioinnit voivat poiketa kuvista!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.