BRITAX

BRITAX B-Agile M Rattaat

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 8 kpl

Hinta: 227,90 249,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

B-AGILE M

Tutki. Nauti. Joka päivä.

Vau! B-AGILE M sopii jokapäiväisiin retkiin kapean muotoilunsa ansiosta. Fiksu yhden käden kasaus ja kompakti koko tekevät käsittelystä helppoa myös reissussa. Lisäksi pehmustettu lie-flat istuinosa tarjoaa lapsellesi erinomaista mukavuutta.

Sisältö:
Turvakaari, Sadesuoja, Kuppiteline

Syntymästä - 4 vuotta | 22 kg

Tutki maailmaa helposti

Tutki maailmaa helposti

B-AGILE M on leveydeltään vain 55,5 cm, joten se on erityisen kapea ja helposti käsiteltävä: täydellinen jokapäiväisiin seikkailuihin. Fiksu yhden käden kasaus tarkoittaa kompakteja, pystyssä pysyviä lastenrattaita, jotka ovat helposti käsiteltävissä ja varastoitavissa.


Nauti mukavuudesta

Nauti mukavuudesta

B-AGILE M:n tilava lie-flat istuinosasäädettävällä selkänojalla ja pohjetuella takaa äärimmäisen mukavuuden. Selkänojaa voi säätää yhdellä kädellä, joten voit kallistaa sitä helposti lasta häiritsemättä.


Joustavuutta joka päivä

Joustavuutta joka päivä

B-AGILE M -lastenrattaat voidaan muokata tarpeisiisi sopivaksi ensimmäisestä päivästä alkaen. Istuin on yhteensopiva pehmeän kantokassin kanssa tai voit liittää rattaisiin minkä tahansa Britax Römer -turvakaukalon tai Britax Römer – vaunukopan valinnaisilla CLICK & GO® - adaptereilla.

Ominaisuudet

Säädettävät turvavaljaat

Jotta lapsi istuu turvallisesti ja mukavasti myös kasvaessaan isommaksi, 5-pistevaljaat voidaan säätää eri korkeuteen, ja ne soveltuvat enintään 22 kiloiselle lapselle. Pehmeät rintatyynyt takaavat mukavuuden, joten voit olla varma, että lapsesi on aina turvassa ja hänellä on hyvä olla.

Suuri suojakuomu ikkunaosiolla

Voit hyvillä mielen lähteä rentouttavalle kävelylle auringonpaisteeseen, koska suuri kuomu integroidulla (UPF 50+) aurinkosuojalla, suojaa pientä matkustajaasi. Siinä on myös tuuletusikkunat erittäin kuuman sään varalta.

Yhden käden kasaus

Yhden käden kasausmekanismimme avulla pystyt nopeasti ja helposti kasaamaan rattaasi, jolloin pystyt pitelemään lastasi toisella kädellä. Sen automaattisen kasausmekanismin ansiosta voit olla varma, että se pysyy kasassa, kunnes haluat taas käyttää sitä. Koska se pysyy pystyssä kasattuna, kangas ei osu likaiseen maahan.

Vaakasuoraan laskeutuva selkänoja ja säädettävä käsinoja

Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan ja käsinojan avulla. Istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii lepäävälle taaperolle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.

Kaksoisjousitus

Erilliset etu- ja takajousitukset mukautuvat automaattisesti lapsesi painon mukaan ja pitävät rattaat tasapainossa sekä varmistavat tasaisen kyydin myös kuoppaisilla teillä.

Tilava kori

Kun lähdet pitkälle päiväreissulle tai käyt asioilla, voit laittaa suurikokoiseen säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista, leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Jalkatuki

Jotta kasvava lapsesi tuntisi olonsa mukavaksi, saavat jalat tukea, kun jalkatuki on alhaalla. Näin pienet jalat ovat mukavasti, vaikka ne olisivat kasvaneet ohi käsituesta.

Kääntyvät etupyörät

Etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. Tämä helpottaa käsiteltävyyttä. Voit helposti vaihtaa pyörien tilaa herättämättä tai häiritsemättä lastasi missä tahansa.

Puhkeamattomat renkaat

Mitä et todellakaan halua kun olet pienokaisesi kanssa kävelylä on se, että rengas puhkeaa. Tästä syystä renkaat ovat puhkeamattomat, joten voitte nauttia matkastanne.

Pehmustettu työntöaisa

Työntöaisan pehmusteet tuovat lisämukavuutta, kun kuljet rattaiden kanssa.

Tuotetiedot

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 69 x 55,5 x 36 cm
Aisan korkeus 102 cm
Selkänojan pituus 45 cm
Jalkatuen pituus 19 cm
Istuinyksikön pituus kallistettuna 86,50 cm
Istuma-alue (L x S) 35 x 22,5 cm
Enimmäispainokapasiteetti 28,50 kg
Lapsen enimmäispaino 22 kg
Tavarakorin enimmäispaino 4 kg
Enimmäispaino rattaiden mukitelineessä 2 kg
Etupyörät 17 cm
Takapyörät 23,50 cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.