ALE 11 %
  • BRITAX B-Agile R Ratas
  • Black Shadow / Black
  • Elephant Grey / Black
  • Black Shadow / Brown
  • BRITAX B-Agile R Ratas
  • BRITAX B-Agile R Ratas
BRITAX

BRITAX B-Agile R Ratas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 298,99 335,00 €
Määrä: kpl

B-AGILE R

Tyylikkäät rattaat mukavaan ja ketterään liikkumiseen

Onko sinulla haussa täydellinen yhdistelmä mukavuutta, ketteryyttä ja tyyliä? Vilkaisepa B- AGILE R -rattaita! Kapea muotoilu ja näppärä yksikätinen kokoontaitto tekevät käytöstä helppoa. Lisäksi pehmustettu makuutila ja kestävät kumirenkaat takaavat pikkuisellesi mukavan ja häiriöttömän reissun. Nahkajäljitelmä sekä työntöaisassa että turvakaaressa viimeistelevät huippuluokkaisen ulkonäön.

Sisältö:
Turvakaari, Sadesuoja, Kuppiteline

Syntymästä - 4 vuotta | 22 kg

Tutki maailmaa helposti

Tutki maailmaa helposti

B-AGILE R-rattaissa on super kapea, vain 56 cm leveä runko ja se taittuu pieneen pakettiin, joka mahtuu useimpiin autoihin.


Nauti mukavuudesta

Nauti mukavuudesta

Pehmustettuistuinosa säätyy helposti pystyasennosta makuulle ja siinä on runsaasti tilaa lapsellesi.


Joustavuutta joka päivä

Joustavuutta joka päivä

B-AGILE R-rattailla voit helposti vaihtaa eri matkustusjärjestelmävaihtoehtojen välillä: valitse joko vaunukoppa, turvakaukalo tai pehmeäkantokassi..

Ominaisuudet

Yhden käden kasaus

Yhden käden kasausmekanismimme avulla pystyt nopeasti ja helposti kasaamaan rattaasi, jolloin pystyt pitelemään lastasi toisella kädellä. Sen automaattisen kasausmekanismin ansiosta voit olla varma, että se pysyy kasassa, kunnes haluat taas käyttää sitä. Koska se pysyy pystyssä kasattuna, kangas ei osu likaiseen maahan.

Vaakasuoraan laskeutuva selkänoja ja säädettävä käsinoja

Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan ja käsinojan avulla. Istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii lepäävälle taaperolle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.

Suuri suojakuomu ikkunaosiolla

Voit hyvillä mielen lähteä rentouttavalle kävelylle auringonpaisteeseen, koska suuri kuomu integroidulla (UPF 50+) aurinkosuojalla, suojaa pientä matkustajaasi. Siinä on myös tuuletusikkunat erittäin kuuman sään varalta.

Kapea pohja

Pääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 56 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.

Säädettävät turvavaljaat

Jotta lapsi istuu turvallisesti ja mukavasti myös kasvaessaan isommaksi, 5-pistevaljaat voidaan säätää eri korkeuteen, ja ne soveltuvat enintään 22 kiloiselle lapselle. Pehmeät rintatyynyt takaavat mukavuuden, joten voit olla varma, että lapsesi on aina turvassa ja hänellä on hyvä olla.

Pyörät

Et varmasti kaipaa puhjennutta rengasta, kun olet lapsesi kanssa kävelyllä. Renkaat ovat puhkeamattomat ja ne on valmistettu kestävästä kumista, jonka sisällä on vaahtomuovia, joka auttaa pehmentämään tien epätasaisuuksia.

Leather-look handle & bumper bar

Tyylikäs nahkajäljitelmä työntöaisassa ja turvakaaressa tarjoavat lisäpitoa ja mukavuutta rattaiden käyttöön.

Tilava kori

Kun lähdet pitkälle päiväreissulle tai käyt asioilla, voit laittaa suurikokoiseen säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista, leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Kääntyvät etupyörät

Etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. Tämä helpottaa käsiteltävyyttä. Voit helposti vaihtaa pyörien tilaa herättämättä tai häiritsemättä lastasi missä tahansa.

 

Helposti säädettävät valjaat

Liukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi vaikka lapsesi istuisi rattaissa - valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Kaksoisjousitus

Erilliset etu- ja takajousitukset mukautuvat automaattisesti lapsesi painon mukaan ja pitävät rattaat tasapainossa sekä varmistavat tasaisen kyydin myös kuoppaisilla teillä.

Jalkatuki

Jotta kasvava lapsesi tuntisi olonsa mukavaksi, saavat jalat tukea, kun jalkatuki on alhaalla. Näin pienet jalat ovat mukavasti, vaikka ne olisivat kasvaneet ohi käsituesta.

Tuotetiedot

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 69 x 56 x 36 cm
Aisan korkeus 103 cm
Selkänojan pituus 45 cm
Jalkatuen pituus 19 cm
Istuinyksikön pituus kallistettuna 86,50 cm
Istuma-alue (L x S) 35 x 22,5 cm
Tuotteen paino 10,5 Paino
Enimmäispainokapasiteetti 28,50 kg
Lapsen enimmäispaino 22 kg
Tavarakorin enimmäispaino 4 kg
Enimmäispaino rattaiden mukitelineessä 2 kg
Etupyörät 17,50 cm
Takapyörät 24 cm


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.