ALE 20 %
  • *BRITAX Baby-Safe 2 i-Size CORAL PEACH + I-Size FLEX Jalusta
  • *BRITAX Baby-Safe 2 i-Size CORAL PEACH + I-Size FLEX Jalusta
  • *BRITAX Baby-Safe 2 i-Size CORAL PEACH + I-Size FLEX Jalusta
BRITAX

*BRITAX Baby-Safe 2 i-Size CORAL PEACH + I-Size FLEX Jalusta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 318,00 399,00 €
Määrä: kpl

TURVAKAUKALO + JALUSTA YHTEISHINTAAN!
Paketti sisältää:

  • BRITAX Baby-Safe 2 I-Size Turvakaukalo
  • BRITAX BS I-Size FLEX Isofix Jalusta

Jalusta soveltuu kiinnitettäväksi autoihin, joissa on ISOFIX -järjestelmä.
Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon joko jalustalle asennettuna tai ilman jalustaa auton omalla 3-piste turvavyöllä kiinnitettynä.


kts. asennusvideo tästä linkistä: 

Baby Safe 2 i-Size & Flex Base testausviede: 
Turvakaukalon suomenkielisen käyttöohjeen löydät tästä linkistä: https://www.britax-romer.fi/on/demandware.static/-/Library-Sites-BritaxSharedLibrary/default/v111/userinstructions/3011/BabySafeiSize_FI.pdf

Jalustan käyttöohjeen löydät tästä linkistä: https://www.britax-romer.fi/on/demandware.static/-/Library-Sites-BritaxSharedLibrary/default/dw1dbf7d09/vehiclelist/3006/vehiclelist.pdf

 

Britax Baby-Safe 2 i-Size Turvakaukalo + BS i-Size Flex Jalusta YHDESSÄ PAKETISSA!

Turvakaukalon tiedot:

BABY-SAFE 2 i-SIZE

i-Size – turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi
Premium Line

BABY-SAFE 2 i-SIZE soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti. Irrotettavan vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ja lie-flat-teknologian ansiosta turvakaukalo tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon ja riittävästi tilaa kasvaa 83 cm:n pituuteen. Tuote on suunniteltu pitämään vauva mukavasti turvassa matkalla kuin matkalla.

Hyödyllistä tietoa: BABY-SAFE 2 i-SIZE, BABY-SAFE i-SIZE BASE ja BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE saivat ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.

Syntymästä - 15 kuukautta | 40 - 83 cm | 0 - 13 kg
IstumasuuntaAsennus selkä menosuuntaan 40 - 83 cm

Tilaa kasvulle – soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

BABY-SAFE2 i-SIZE on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm pituuteen asti. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Sisätyyny voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.
 

Patentoitu lie-flat-teknologia lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Ymmärrämme, että on vaikeaa päättää mikä olisi autossa matkustettaessa paras makuuasento pienelle vastasyntyneelle. Koska pikkuvauvan lihakset eivät ole vielä kehittyneet, enemmän makaava asento on parempi, kun taas enemmän pysty asento on turvallisempi törmäystilanteessa. BABY-SAFE2 i-SIZE-turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa helpon ratkaisun: kun pääntuen korkeutta säädetään, myös makuuasento säätyy. Saat vauvasi vieläkin parempaan makuuasentoon, kun turvakaukaloa käytetään säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan kanssa tietyissä autoissa.
 

Mielen rauhaa vauvasi ensimmäisille matkoille

Lapset ja etenkin vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvimpia matkustajia liikenteessä, ja heidät täytyy suojata jokaiselta mahdolliselta törmäykseltä. Tästä syystä keskitymme täysin lasten turvaistuinten kehittämiseen, testaamiseen, parantamiseen ja valmistamiseen ylläpitäen korkeimpia standardeja ja ylittäen tiukat testit, jotka uudessa lapsiturvallisuusmääräyksessä (ECE R129) on asetettu. Kun siis ostat BABY-SAFE2 i-SIZE-turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin.

Tuotteen Mitat (K x L x S)
58 x 44 x 67 cm

Tuotteen paino
4.8 Paino

Jalustan tiedot:

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pikkuisellesi
Premium Line

Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Hyödyllistä tietoa: BABY-SAFE 2 i-SIZE ja BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE saivat ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.

Syntymästä - 15 kuukautta | 40 - 83 cm | 0 - 13 kg
IstumasuuntaAsennus selkä menosuuntaan 40 - 83 cm (ISOFIX -järjestelmään)

Soveltuu asennettavaksi autoihin, joissa ISOX -järjestelmä!
Voidaan säätää kaikkein mukavimpaan ja samalla vauvallesi turvallisimpaan kulmaan

Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa, jolloin hänen on mukavampi ja turvallisempi olla. Alusta on helppo säätää neljään eri asentoon vauvasi mukaan, ja siinä on myös kätevä osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala.

 

Tuotetiedot

Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 40 - 83 cm, ISOFIX-kiinnitys.
Mitat (K x L x S)
45 – 72 x 44 x 64 cm
Mitat kasattuna (K x L x S)
23 x 44 x 64 cm
Mitat laajennettuna (K x L x S)
72 x 44 x 64 cm
Tuotteen paino
8.7 Paino

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.