BRITAX

BRITAX Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 189,00
Määrä: kpl

BABY-SAFE² i-SIZE

i-Size – turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi
Premium Line

BABY-SAFE² i-SIZE soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti. Irrotettavan vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ja lie-flat-teknologian ansiosta turvakaukalo tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon ja riittävästi tilaa kasvaa 83 cm:n pituuteen. Tuote on suunniteltu pitämään vauva mukavasti turvassa matkalla kuin matkalla.

Hyödyllistä tietoa: BABY-SAFE² i-SIZE, BABY-SAFE i-SIZE BASE ja BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE saivat ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.

Syntymästä - 15 kuukautta | 40 - 83 cm | 0 - 13 kg
Istumasuunta40 - 83 cm

Tilaa kasvulle – soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

BABY-SAFE2 i-SIZE on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm pituuteen asti. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Sisätyyny voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.


Patentoitu lie-flat-teknologia lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Patentoitu lie-flat-teknologia lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Ymmärrämme, että on vaikeaa päättää mikä olisi autossa matkustettaessa paras makuuasento pienelle vastasyntyneelle. Koska pikkuvauvan lihakset eivät ole vielä kehittyneet, enemmän makaava asento on parempi, kun taas enemmän pysty asento on turvallisempi törmäystilanteessa. BABY-SAFE2 i-SIZE-turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa helpon ratkaisun: kun pääntuen korkeutta säädetään, myös makuuasento säätyy. Saat vauvasi vieläkin parempaan makuuasentoon, kun turvakaukaloa käytetään säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan kanssa tietyissä autoissa.


Mielen rauhaa vauvasi ensimmäisille matkoille

Mielen rauhaa vauvasi ensimmäisille matkoille

Lapset ja etenkin vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvimpia matkustajia liikenteessä, ja heidät täytyy suojata jokaiselta mahdolliselta törmäykseltä. Tästä syystä keskitymme täysin lasten turvaistuinten kehittämiseen, testaamiseen, parantamiseen ja valmistamiseen ylläpitäen korkeimpia standardeja ja ylittäen tiukat testit, jotka uudessa lapsiturvallisuusmääräyksessä (ECE R129) on asetettu. Kun siis ostat BABY-SAFE2 i-SIZE-turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin.

Ominaisuudet

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia – SICT

Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Lie-flat-teknologia

Tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

 

Aurinkosuoja

Aurinkosuoja suojaa lastasi auringolta (UPF50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

Viisipistevaljaat

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti irrotettavat CLICK & GO®-adapterit

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Säädettävä kantokahva

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Osoittimet näyttävät oikean asennon

Osoittimet näyttävät, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein alustaan tai rattaisiin. Värimerkinnöistä näkeen, kun adapterit ovat oikein kiinni värin vaihtuessa punaisesta vihreäksi.

Tuotetiedot

Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 40 - 83 cm
Mitat (K x L x S) 58 x 44 x 67 cm
Tuotteen paino 4.8 kg

Palkittu


ADAC 2018
ADAC 10/2018
ADAC 10/2018
ÖAMTC 2018
ÖAMTC 10/2018
ÖAMTC 10/2018

<iframe width="533" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/pmIdxxXFLgM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.