ALE 29 %
  • Cosmos Black
  • Storm Grey
  • Blue Marble
BRITAX

BRITAX Dualfix2 R Turvaistuin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 319,00 449,00 €
Määrä: kpl 

DUALFIX² R

Käänny kohti tulevaisuutta

Riippumatta siitä, onko turvaistuin asennettu selkä menosuuntaan vai kasvot menosuuntaan, DUALFIX2 R antaa sinulle täyttä joustavuutta. Se pyörii 360°, joten lapsesi asettaminen istuimeen ja vöihin kiinnittäminen on äärimmäisen helppoa. Sama koskee myös istuimen suunnan vaihtamista: kasvot tai selkä menosuuntaan.

Syntymästä - 4 vuotta | 0 - 18 kg
Istumasuunta9 - 18 kg0 - 18 kg
Uusien vöiden vallankumous

Uusien vöiden vallankumous

DUALFIX2 R voidaan kääntää auton avointa ovea kohti yhdellä napin painalluksella, jotta voit asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää turvavyön helposti. Käännä istuin sitten takaisin haluamaasi asentoon, kunnes se lukittuu paikalleen, ja matka voi alkaa.


Vaihda suuntaa salamannopeasti

Vaihda suuntaa salamannopeasti

DUALFIX2 R osoittaa aina oikeaan suuntaan. Voit käyttää istuinta 18 kg asti selkä menosuuntaan -asennossa, sillä lyhyt törmäyssuoja lisää jalkatilaa. Tai voit kääntää istuimen kasvot menosuuntaan yksinkertaisella napin painalluksella, kun lapsesi kasvaa.


Tarkoituksena kokonaisvaltainen mukavuus

Tarkoituksena kokonaisvaltainen mukavuus

Riippumatta siitä, haluaako lapsesi tarkkailla maailmaa vai nukkua rauhallisesti istuimessaan, DUALFIX2 R monine kallistusasentoineen voidaan säätää lapsesi mieleen mukavaan asentoon. Myös matkan aikana.

Ominaisuudet

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla

Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi tämä istuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Britax Römerin Pivot Link- järjestelmä

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link- järjestelmämme kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspain auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Korkeat suojaavat sivutuet

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoimat ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukaantumisriskiä.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Viisipistevaljaat

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka tarjoaa lisävakautta istuimelle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa, mikä auttaa suojelemaan lastasi. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan.

Tuotetiedot

Forward facing
Asennus kasvot menosuuntaan 9 - 18 kg
Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 0 - 18 kg
Mitat (K x L x S) 53 x 45 x 70 cm


Asennus

Hyväksyntä: R44 Group 0+/1

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.