ALE 28 %
  • BRITAX Go Big 2 Yhdistelmävaunu Vaunukopalla Graphite Melange/Black handle
  • BRITAX Go Big 2 Yhdistelmävaunu Vaunukopalla Graphite Melange/Black handle
  • BRITAX Go Big 2 Yhdistelmävaunu Vaunukopalla Graphite Melange/Black handle
BRITAX

BRITAX Go Big 2 Yhdistelmävaunu Vaunukopalla Graphite Melange/Black handle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 869,00 1199,00 €
Määrä: kpl

BRITAX Go Big 2 yhdistelmä sisältää:

  • GO BIG 2 Ratas värillä: GRAPHITE MELANGE (musta työntöaisa)
  • GO BOG Vaunukoppa värillä: GRAPHITE MELANGE

Premium Line

BIG-rattaat tuovat seikkailuihin enemmän vapautta ja mukavuutta, BRITAX GO BIG2-rattaiden kanssa voit mennä minne vain: kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle.

Musta runko/Musta työntökahva!
Työntöaisan päällinen: MUSTA

Syntymästä - 3 vuotta | 17 kg

Takuu: 2 vuotta ostopäivästä lukien

BRITAX GO BIG²

BIG-rattaat tuovat seikkailuihin enemmän vapautta ja mukavuutta, BRITAX GO BIG2-rattaiden kanssa voit mennä minne vain: kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle. Vertaansa vailla olevan mukavuuden takaavat monipuoliset ominaisuudet, kuten näppärä ja yksinkertainen kokoontaittomekanismi, selkä- tai kasvot menosuuntaan istuinosa, erinomainen jousitus ja pehmeä, ergonominen nahkajäljitelmäkahva. BRITAX GO BIG2-rattaita voidaan myös käyttää syntymästä alkaen vaunukopan, istuinosan, pehmeän kantokopan tai turvakaukalon kanssa. Näiden hienojen ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden ansiosta BRITAX GO BIG-rattaat ovat kaikkien aikojen parhaat Stiftung Warentestin testaamista rattaista (03/2017) arvosanalla 2.1 (hyvä).

Käyttö tiellä ja maastossa

Käyttö tiellä ja maastossa

BRITAX GO BIG2-rattaiden kanssa voit viedä pienokaisesi seikkailemaan kaikenlaiseen maastoon milloin vain, mukavasti ja helposti. Sen suuremmat etupyörät toimivat loistavasi niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Erinomaisen keskitetyn jousituksen ansiosta matkanteko on pehmeää jopa epätasaisessa maastossa.


Useita monipuoliseen elämään sopivia vaihtoehtoja

Useita monipuoliseen elämään sopivia vaihtoehtoja

Voit muokata BRITAX GO BIG2-rattaasi entistä mukavammiksi vastasyntyneelle lapsellesi. Travel System-järjestelmämme monipuoliset vaihtoehdot sisältävät selkä tai kasvot menosuuntaan osoittavan istuinosan, jonka saa makuuasentoon, sekä kevyen ja kätevän pehmeän kantokassin, joka on suunniteltu helposti kiinnitettäväksi. Vaunukoppa voidaan asettaa korkeammalle, jolloin vastasyntynyt pienokaisesi on lähempänä sinua. Lisäksi siihen voidaan kiinnittää minkä tahansa Britax Römer-turvakaukalo. Click & Go adapterit sisältyvät pakettiin.Voit valita lapsellesi ja matkaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Palkittu

Award Stiftung Warentest DE 2017
Award Hebammen Testen 2017

Helppo puhdistaa

Vahinkoja sattuu, etenkin kun kyse on pikkulapsista. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia nesteiden läikkymisestä tai tahroista, sillä kaikki pehmeät materiaalit ovat pestäviä ja ne on helppo irrottaa.

Suuret GO-etupyörät menevät minne tahansa

23 cm etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. Tämä helpottaa käsiteltävyyttä kaikissa maasto-olosuhteissa. Voit helposti vaihtaa pyörien tilaa herättämättä tai häiritsemättä lastasi liikuitpa sitten kaupungissa, puistossa tai maaseudulla.

Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatuki

Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan ja jalkatuen avulla. Istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii vanhemmalle lapselle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.

Entistä kätevämpi ja suurempi säilytystila

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa suurikokoiseen 10 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin. Helppokäyttöisessä korissa on ylimääräiset paneelit, jotka suojaavat sen sisältöä. Korin ympärillä on myös heijastavat 3M SCOTCHLITE™-turvanauhat, joten se näkyy helpommin hämärässä.

Takakumirenkaat

Et varmasti kaipaa puhjennutta rengasta, kun olet lapsesi kanssa kävelyllä. Renkaat ovat puhkeamattomat ja ne on valmistettu kestävästä kumista, jonka sisällä on vaahtomuovia, joka auttaa pehmentämään tien epätasaisuuksia.

Ensiluokkainen jousitus

Keskitetty jousitus mukautuu lapsen painon mukaan ja tasapainottaa rattaita maastossa, olipa se sitten mukulakivikatu tai soratie, niin että lapsesi voi nautia kyydistä.

Säädettävät turvavaljaat

5 pisteen valjaat voidaan säätää kolmeen eri korkeusasentoon lapsen kasvun mukaan aina syntymästä 17 kiloon asti. Näin lapsi pysyy aina turvallisesti istuinasennossa. Phemeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Ainutlaatuinen kasausmekanismi

Patentoidun kasausmekanismimme ansiosta rattaat voidaan taittaa kasaan nopeasti ja helposti istuinosan ollessa kiinni riippumatta siitä, osoittaako se eteen vai taaksepäin. Se taittuu helposti pieneen tilaan ja ehkäisee kangasosien kosketusta likaiseen maahan.

Integroitu aurinkosuoja

Voit hyvillä mielin lähteä rentouttavalle kävelylle auringonpaisteeseen, koska suuri taitettava aurinkokupu (UPF 50+) suojaa pientä matkustajaa. Siinä on myös tuuletusikkuna erittäin kuuman sään varalta.

Ergonominen keinonahkainen työntöaisa

Uuden käsin ommellun keinonahkaisen työntöaisan ansiosta sinä saat työntöaisasta paremman otteen ja rattaat hienostuneen ulkonäön. Aisan ergonominen muoto antaa ranteiden olla rentoina, mikä helpottaa ohjaamista jopa yhdellä kädellä. Työntöaisan kahden painikkeen avulla aisan korkeutta voidaan säätää sopiviksi äidille, isälle, isovanhemmalle tai lastenhoitajalle pituudesta riippumatta.

Tuotetiedot

Rattaat koottuna (K x L x S) 111 x 61.5 x 97.5 cm
Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 52 x 61.5 x 80.5 cm
Runko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S) 52 x 61.5 x 80.5 cm
Korin mitat 60 x 34 x 13 cm
Aisan korkeus 55 – 111 cm
Selkänojan pituus 51 cm
Jalkatuen pituus 24 cm
Istuinyksikön pituus kallistettuna 98 cm
Istuma-alue (L x S) 32 x 23 cm
Tuotteen paino 14 kg
Alustan ja pyörien paino 10 kg
Enimmäispainokapasiteetti 27 kg
Lapsen enimmäispaino 17 kg
Tavarakorin enimmäispaino 10 kg
Etupyörät 23 cm
Takapyörät 28 cm

Takuu: 2 vuotta ostopäivästä lukien


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.