ALE 30 %
  • BRITAX Holiday Matkaratas
  • BRITAX Holiday Matkaratas
  • BRITAX Holiday Matkaratas
  • BRITAX Holiday Matkaratas
  • BRITAX Holiday Matkaratas
BRITAX

BRITAX Holiday Matkaratas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 139,00 199,00 €
Määrä: kpl

BRITAX HOLIDAY

Mukana matkoillasi
Missä tai miten tahansa tykkäätkin matkustaa, kevyt BRITAX HOLIDAY on erinomainen matkakumppani. Sen kompakti kasaus ja kantohihnan ansiosta voit nopeasti ja helposti pakata sen mukaan ja lähteä kohti seuraavaa päämäärääsi.

SOPIVUUS
6 kuukaudet - 15 kg | 3 vuotta

TUOTTEEN KOHOKOHDAT

NIIN KEVYT, ETTÄ SEN VOI OTTAA MUKAAN

BRITAX HOLIDAY-rattaat ovat kaikkein kevyimmät rattaamme. Ne ovat hämmästyttävän kevyet ja helppokäyttöiset. Ne painavat vain 5 kg, joten ne on helppo ottaa mukaan ja kantaa mihin tahansa menetkin. Niiden pienikokoisen muotoilun ansiosta niitä on ihanteellista käyttää myös ruuhkaisissa paikoissa.

MATKUSTA KOMPAKTISTI

BRITAX HOLIDAY-rattaissa on äärimmäisen nopea ja helppokäyttöinen kasaus ja ne ovat todella pienikokoiset kokoon taitettuna – automaattinen kasaus lukitus pitää ne varmasti sellaisena. Ne ovat niin pienet, että ne mahtuvat auton tavaratilaan. Rattaat pysyvät tukevasti pystyssä kokoontaitettuna, jolloin kangasosat pysyvät poissa maasta. Tämän ansiosta ne pysyvät pidempään puhtaana.

HELPPOA MATKUSTAMISTA

BRITAX HOLIDAY-rattaat on kätevä ottaa mukaan mihin ikinä matkustat. Kevyt ja kompakti. Niitä on helppo käsitellä, olitpa sitten lentokentällä, junassa tai vain pakkaat ne autosi tavaratilaan muiden tavaroiden joukkoon. Saadaksesi täyden vapauden aseta kätevä kantohihna olallesi. Näin pystyt kantamaan rattaita pitäen samalla molemmat kätesi vapaana.

TUOTEOMINAISUUDET

KOMPAKTI KASAUS AUTOMAATTISELLA LUKITUKSELLA

Helpon kasausmekanismin ansiosta rattaat menevät pieneen tilaan, pysyvät pystyssä ja ovat helposti käsiteltävät. Automaattisen lukituksen ansiosta voit olla varma, että ne pysyvät kiinni siihen asti, että haluat taas käyttää niitä.

KANTOHIHNA

Kätevä rattaisiin kiinnitetty kantohihna mahdollistaa rattaiden kantamisen olalla, jolloin molemmat kätesi ovat vapaana pienokaista varten.

ISTUINOSA VERKKOPANEELEILLA

Jotta lapsellasi olisi mukava olo myös kuumina päivinä, istuinosan sivuilla ja päällä on verkkopaneelit, jotta ilma kulkee paremmin.

KUOMU AURINKOVISIIRILLÄ

Kun kävelette rennosti auringonpaisteessa, aurinkovisiirillä varustettu kuomu suojaa pientä matkustajaasi auringonpaisteelta.

SÄÄDETTÄVÄT TURVAVALJAAT

Jotta lapsi istuu turvallisesti ja mukavasti myös kasvaessaan isommaksi, 5-pistevaljaat voidaan säätää eri korkeuteen, ja ne soveltuvat enintään 15 kiloiselle lapselle. Pehmeät rintatyynyt takaavat mukavuuden, joten voit olla varma, että lapsesi on aina turvassa ja hänellä on hyvä olla.

PUHKEAMATTOMAT RENKAAT

Mitä et todellakaan halua kun olet pienokaisesi kanssa kävelyllä on se, että rengas puhkeaa. Tästä syystä renkaat ovat puhkeamattomat, joten voitte nauttia matkastanne.

KÄÄNTYVÄT ETURENKAAT

Kääntyvät eturenkaat parantavat ohjattavuutta, kun olet pienokaisesi kanssa kävelyllä.

PEHMUSTETTU TYÖNTÖAISA

Työntöaisan pehmusteet tuovat lisämukavuutta, kun kuljet rattaiden kanssa.

OMINAISUUDET

PAINO JA MITTASUHTEET

Koko lastenrattaiden paino: 5 kg

Lastenrattaiden mitat auki taitettuna: 101 x 43 x 74 cm

Istuimen pinta-ala: 28 x 21 cm

Selkänojan pituus: 53 cm

Aisan korkeus: 101 cm

Lastenrattaiden mitat kokoon taitettuna: 24 x 25.5 x 60 cm

Takapyörien: 12 cm

Kääntyvien etupyörien: 12 cm

Enimmäiskantavuus: 20 kg

Suuri matkustajan paino: 15 kg

Tavarakorin enimmäispaino: 5 kg

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.