ALE 15 %
  • BRITAX Kidfix III S Turvaistuin
  • BRITAX Kidfix III S Turvaistuin
  • BRITAX Kidfix III S Turvaistuin
  • Storm Grey
  • Cosmos Black
  • Cool Flow - Black
BRITAX

BRITAX Kidfix III S Turvaistuin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 239,00 280,00 €
Määrä: kpl

KIDFIX III S

Viemme lasten turvallisuuden uudelle tasolle
Premium Line
Elämä tapahtuu sillä välin, kun yrität tehdä suunnitelmia – erityisesti lasten tapauksessa. Perusteellisista valmisteluista huolimatta et voi koskaan tietää, milloin onnettomuus tapahtuu. Siksi on hyvä, että sinulla on luotettava turvaistuin, kuten uusi KIDFIX III S -turvaistuimemme. Se on varustettu monilla turvallisuusominaisuuksilla ja se suojelee lastasi odottamattomilta tapahtumilta.
  3.5 vuotta - 12 vuotta | 15 - 36 kg
Istumasuunta15 - 36 kg

Nostot

Suojattu aina täydellisesti

Suojattu aina täydellisesti

Yli 50 vuoden kokemukseen ja tutkimukseen perustuva KIDFIX III S -turvaistuin tarjoaa korkeimman turvallisuustason. Viimeisimpien turvallisuusominaisuuksien ansiosta lapsesi on aina täysin suojattu, päästä varpaisiin. Voit olla siis varma, että pienokaisesi on täysin turvassa.


Mukavuutta kaikille matkustajille

Mukavuutta kaikille matkustajille

KIDFIX III S on yksi markkinoiden mukavimmista turvaistuimista ergonomisen muotonsa ansiosta. Suuremman istuma-alueen ja V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin kasvaa täydellisesti lapsen kanssa: se tarjoaa aina parhaan mahdollisen tuen lapsen koosta riippumatta.


Suunniteltu korkeimpien standardien mukaisesti

Suunniteltu korkeimpien standardien mukaisesti

KIDFIX IIII S on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksassa. Se sopii täydellisesti useimpiin autoihin ja täyttää myös korkeimmat laatuvaatimukset. Tämä koskee myös kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettuja päällisiämme, joten kaikki vahingot voidaan siivota helposti.

Palkittu


null
 

Ominaisuudet

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Irrotettava päällinen

Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Ainutlaatuinen suojaus niskalle ja päälle

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja imee jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

*Britax Römer -testit 2019

Ergonomisesti optimaalinen istuinosa

Istuinosa on noin 20 % suurempi kuin vastaavissa malleissa, jotta istuin olisi mahdollisimman mukava myös pidemmille lapsille. Paranneltu muoto ja erittäin pehmeät pehmusteet takaavat mukavan ja ergonomisen istuma-asennon pitkillä matkoilla.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Helposti säädettävä ergonominen pääntuki

Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, silloin kun heidät kiinnitetään turvaistuimeen kolmipisteturvavyöllä. Sen voi helposti säätää yhdellä kädellä oikeaan kohtaan, aivan lapsen olkapäiden yläpuolelle – silloinkin, kun lapsi istuu istuimessa. Lisäksi pääntuki on ergonomisesti suunniteltu tukemaan lapsesi päätä, kun hän nukahtaa.

Helposti säädettävä V-muotoinen selkänoja

Suunniteltu antamaan parasta tukea kasvavalle lapsellesi. V- muotoiltu selkänoja antaa enemmän tilaa selälle ja hartioille. Lisäksi turvaistuimen säädettävä selkänoja säätyy automaattisesti vastaamaan ajoneuvon istuimen kulmaa, mikä takaa paremman sopivuuden ja mukavan asennon lapsellesi.

Mikä KIDFIX sopii parhaiten minun lapselleni?

Tutustu KIDFIX-mallistoon ja löydä täydellinen turvaistuin perheellesi! Jokainen malli on suunniteltu ja kehitetty viimeisimpiä yksityiskohtia myöten kuljettamaan turvallisesti kaikkein tärkeintä – sinun lastasi.

NÄYTÄ TUOTEVERTAILU

 


Mikä KIDFIX sopii parhaiten minun lapselleni?

Tuotetiedot

Forward facing
Asennus kasvot menosuuntaan 15 - 36 kg
Mitat (K x L x S)
67 – 85 x 54 x 43 cm
Tuotteen paino
8 Paino

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.