ALE 40 %
  • BLUE MARBLE
  • COSMOS BLACK
  • STORM GREY
  • MOONLIGHT BLUE
BRITAX

BRITAX Multi-Tech III Turvaistuin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 8 kpl

Hinta: 198,90 329,00 €
Määrä: kpl

BRITAX MULTI-TECH III

Mene pidemmälle, turvallisemmin, kauemmin!

Monipuolinen BRITAX MULTI-TECH III -turvaistuin mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9–25 kg painoisille lapsille sekä kasvot menosuuntaan -asennusvaihtoehdon. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävä leveysasento sallivat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan kanssa BRITAX MULTI-TECH III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta.

SOPIVUUS

RYHMÄ 1/2

9 kg - 25 kg

9 kuukautta - 6 vuotta

BRITAX MULTI-TECH III:N EDUT

OPTIMAALINEN SUOJAUS, MAKSIMAALINEN JOUSTAVUUS

Joustavuuden ja turvallisuuden yhdistävä MULTI-TECH III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojauksen pidempään. 9–25 kg painaville lapsille (noin 9 kuukaudesta 6 vuoteen) sopivaa istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan päin, mikä tarjoaa leveämmän kontaktialueen ja suojaa lastasi nokkatörmäyksessä. Tämän tuloksena lapsen niskaan ja päähän kohdistuu vähemmän rasitusta, mikä vähentää vamman mahdollisuutta. Ja tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit helposti vaihtaa istuimen kasvot menosuuntaan -asentoon mukavuuden maksimoimiseksi.

ERINOMAINEN SIVUTÖRMÄYSSUOJA

BRITAX MULTI-TECH III:ssa on nyt SICT-järjestelmä, joka tarjoaa erinomaista suojaa sivutörmäyksiltä, joten lapsesi on vielä paremmin suojattu. Syvien ja pehmeästi pehmustettujen sivujen ja SICT-järjestelmän ansiosta lapsesi on suojattu päästä varpaisiin sivutörmäyksissä. Tämä tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja turvaa, joten voit nauttia jokaisesta matkasta huolettomasti.

TURVAISTUIMEN ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT

  • Turvavöissä jalkatuella ja alakiinnityshihnoilla (selkä menosuuntaan)
  • Turvavöissä (kasvot menosuuntaan)

Asennus selkä menosuuntaan

9 kg - 25 kg

Asennus kasvot menosuuntaan

9 kg - 25 kg

TUOTEOMINAISUUDET

ENSILUOKKAINEN SIVUTÖRMÄYSSUOJATEKNOLOGIA (SICT)

Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

MAHDOLLISUUS KÄYTTÄÄ PIDEMPÄÄN SELKÄ MENOSUUNTAAN

Selkä menosuuntaan -tyyliset istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan asetetuissa istuimissa mahdollisimman pitkään.

KORKEAT SUOJAAVAT SIVUTUET

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

TEHOKKAAT RINTAPEHMUSTEET

Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

VIISIPISTEVALJAAT

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ PÄÄNTUKI JA VALJAAT

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

SÄÄDETTÄVÄ LEVEYS

Kun lapsesi kasvaa, Britax Multi-Tech III kasvaa hänen mukanaan. Ei vain korkeutta, vaan myös leveyttä. Jotta lapsellasi olisi mukava olo turvallisuutta vaarantamatta, istuimen leveys voidaan säätää nopeasti sopimaan lapselle täydellisesti.

NOPEASTI IRROTETTAVA PÄÄLLINEN

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme Britax Multi-Tech III:een konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

OMINAISUUDET

PAINO JA MITTASUHTEET

K x L x S

62 – 72 x 45 x 48 cm

Paino

10.5 kg

HYVÄKSYNTÄ

RYHMÄ 1/2

LATAUKSET

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.