BRITAX

BRITAX Primo Turvakaukalo, Black Shadow + Primo Base Jalusta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 239,00 23900 298,00 € 29800
Määrä: kpl

Tiedostot

PRIMO

Kevyt ja pienikokoinen

Syntymästä - 13 kuukautta | 0 - 13 kg
Istumasuunta0 - 13 kg

PRIMO on suunniteltu vanhemmille, jotka pitävät joustavuudesta - se tarjoaa muotoillun tukipehmusteen mukavuuden pienemmille lapsille ja älykkäästi suunnitellun aurinkosuojan sekä monien asennusvaihtoehtojen kätevyyden, jotka sopivat mihin tahansa autoon.

PRIMO BASE

Joustavin asennus

Syntymästä - 13 kuukautta | 0 - 13 kg

Istumasuunta0 - 13 kg

PRIMO BASE takaa vanhemmille joustavuutta ja varmuutta - tarjoamalla turvallisen asennuksen auton turvavöiden tai ISOFIXin avulla.

Ota rennosti!

Kätevä, mukavan kevyt ja helposti kannettava PRIMO on mallistomme pienikokoisin turvakaukalo. Kotelomaisen kaukalon pehmustetut sivutuet suojaavat vauvaasi sivutörmäyksiltä mukavasti ja turvallisesti. Lisäksi pehmustettu pääntuki ja muotoiltu tukipehmuste mahdollistavat luonnollisen nukkumisasennon, ja ne voidaan poistaa vauvan kasvaessa.


Ota se kaikkialle

Ota se kaikkialle

PRIMO voidaan myös asentaa PRIMO BASE-jalustaan lisäämään mukavuutta ja monipuolisuutta entisestään. Kevyt turvakaukalo on hyvin helppo siirtää autosta toiseen tai autosta rattaisiin. Kiinnität vauvakaukalon helposti ja nopeasti valinnaiseen Britax rattaaseen, joka on CLICK&GO yhteensopiva.

Ominaisuudet

Säädettävä kantokahva

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Irrotettava päällinen

Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Pehmeäksi pehmustettu niskatuki

Hyvin pehmustettu niskatukemme pitää lapsesi pään mukavassa asennossa. Lisäksi se takaa luonnollisen ja ergonomisen makuuasennon integroidulla tyynyllä lapsen selkäosassa. Lapsesi kasvaessa, voit poistaa tyynyn lisätilan saamiseksi.

Korkeat suojaavat sivutuet

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

Aurinkosuoja

Aurinkosuoja suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Ja koska se ei ole kiinni kantokahvassa, voit kantaa turvakaukaloa silloinkin, kun aurinkosuoja on käytössä.

Tuotetiedot

Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 0 - 13 kg
Mitat (K x L x S)
53.5 x 44 x 62.5 cm
Tuotteen paino
4 Paino 

PRIMO BASE

Joustavin asennus

 Syntymästä - 13 kuukautta | 0 - 13 kg
Istumasuunta0 - 13 kg

PRIMO BASE takaa vanhemmille joustavuutta ja varmuutta - tarjoamalla turvallisen asennuksen auton turvavöiden tai ISOFIXin avulla.

Tee valintasi

Tee valintasi

Monipuolisessa PRIMO BASE-jalustassa on tukijalka, ja se kiinnitetään ISOFIX-kiinnityksen tai auton kolmipisteturvavyön avulla, joten se soveltuu monenlaisiin autoihin. Jalusta kiinnitetään autoon, ja PRIMO-turvakaukalo napsahtaa siihen helposti kiinni ja irtoaa jalustasta aina tarvittaessa.

Ominaisuudet

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Helppo varastoida

Tiedämme, että pienten lasten vanhempien täytyy varastoida paljon lastentarvikkeita, joten suunnittelimme turvakaukalon alustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

Turvakaukalon irrottaminen rungosta on helppoa

Rungon etuosan vapautuspainikkeella turvakaukalon lukitus on helppo avata, jonka jälkeen se on helppo irrottaa. Napsauta turvakaukalo helposti kiinni ja irti - siirtäminen autosta rattaisiin on nopeaa ja kätevää.

Tuotetiedot

Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 0 - 13 kg
Mitat kasattuna (K x L x S)
20.5 x 32.5 x 58 cm
Mitat laajennettuna (K x L x S)
66 – 82 x 32.5 x 70 cm
Tuotteen paino
4.7 Paino

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.