BRITAX

BRITAX Smile 3 Yhdistelmävaunu MIDNIGHT GREY/BROWN HANDLE

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 819,00 899,00 €
Määrä: kpl


SMILE III

Every day starts with a smile
Premium Line
  • Kapea 57 cm leveä muotoilu
  • Monenlaisia matkustusjärjestelmävaihtoehtoja
  • Ensiluokkainen jousitus ja ilmatäytteiset pyörät
  • Perustuu palkittuun SMILE 2 -malliin
  • Saatavilla räätälöityjä lisävarusteita
  • Syntymästä - 4 vuotta | 22 kg
  • Takuu: 2 vuotta ostopäivästä lukien

Lisää syitä hymyyn

SMILE III joka perustuu SMILE 2 malliin, paras lastenratas ja lastenvaunu 2016-2019 testitalon bäst i test.se testin mukaan, vie nyt testivoiton perustein: ”Erittäin hintasa arvoinen yhdistelmävaunu,ja ratasosassa täysi makuuasento ja todella iso tavarakori”!
Lue koko testi tästä

*BRITAX SMILE 2, Bäst i test.se, testivoittaja 2016, 2017, 2018, 2019
BRITAX SMILE III Bäst i test.se, testivoittaja 2019


SMILE joka tilanteessa

SMILE joka tilanteessa

Olipa kyseessä vaunukoppa, turvakaukalo tai istuinyksikkö, SMILE III -rattailla voit helposti vaihtaa eri matkustusjärjestelmävaihtoehtojen välillä.


Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Keski- ja etupyörien jousitus yhdessä ensiluokkaisten ilmatäytteisten pyörien kanssa takaavat tasaisen ajon millaisessa maastossa tahansa.


Hymyile säässä kuin säässä

Hymyile säässä kuin säässä

Satoi tai paistoi, SMILE III -rattaat ovat käyttövalmiit säässä kuin säässä räätälöityjenlisävarustevaihtoehtojen ansiosta.

Ominaisuudet

Etupyörät kääntyvä, jolloin voit ohjata rattaita helposti kapeiden hyllyjenä välissä ostoksilla, ja pyörät voi lukita epätasaisessa maastossa liikkumista varten.

Pääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 57 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.

Keski- ja etupyörien keskelle sijoitettu rungon jousitus ja etupyörien jousitus takaavat tasaisen kyydin kaikissa maastoissa. Kuljitpa sitten mukulakivikatua tai maaseudeun teitä, mikään ei häiritse pienokaisesi unia.

Suurten ilmatäytteisten renkaiden ansiosta rattaita on helppo ohjata kaikissa maastoissa, olipa se sitten mukulakiviä tai maalaisteitä, ja vauvasi voi nauttia tasaisesta kyydistä.

Erittäin pitkän 48 cm selkänojan ansiosta lapsellasi on tilaa kasvaa ja nauttia matkoista rattaissa.

Erittäin suuri kuomu UPF 50+ -suojakertoimella suojaa lastasi aurinkoisina päivinä. Lisäksi suuri tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaidon kuumina päivinä.

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa helposti käytettävään ja suurikokoiseen 7 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Turvallisuutesi takaamiseksi hämärässä, rattaisiin on asennettu 3M™-heijastimia kaikkialle - etupuolelle, korin ympärille ja pyöriin.

Säästä tilaa ja kuljeta rattaat autossa kuin autossa taittamalla ne helposti kokoon. Automaattisen lukituksen ansiosta ne pysyvät kiinni siihen asti, että haluat taas käyttää niitä. Se myös pysyy pystyssä kasattuna, ja integroidun työntöaisan suojuksen ansiosta se ei osu likaiseen maahan.

Voidaksesi aina tarjota mukavan asennon lapsellesi, selkänoja voidaan säätää pystyasennosta rennosti nojaamaan taakse tai täysin vaakasuoraan asentoon yhdellä kädellä, ja rattaat suojaavat koko ajan joka puolelta. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaisiin sopii myös pehmeä vaunukoppa.

Halusipa lapsesi säilyttää yhteyden sinuun tai tutkia uutta maailmaa, helposti ja nopeasti käännettävä istuin pitää hänet iloisena kaikilla matkoilla.

Työntöaisassa on miellyttävän ja pitävän pehmusteen lisäksi mahdollisuus säätää aisan korkeutta eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Työntöaisan nahkajäljitelmä ja pehmuste antavat rattaille tyylikkään ja tasokkaan ulkonäön.

Jarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.

Liukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi, vaikka lapsesi istuisi rattaissa - valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Tuotetiedot

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 90 x 40 x 57 cm
Runko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S) 84 x 27 x 57 cm
Aisan korkeus 80 – 113 cm
Selkänojan pituus 48 cm
Jalkatuen pituus 23 cm
Istuma-alue (L x S) 30 x 23 cm
Tuotteen paino 13 kg
Rattaiden ja kuomun yhteispaino 13 kg
Alustan ja pyörien paino 9 kg
Lapsen enimmäispaino 22 kg
Takuu: 2 vuotta ostopäivästä lukien

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.