BRITAX

BRITAX Smile III - Comfort Plus Paketti - Nordic Grey/Brown Handle + TARVIKEPAKETTI KAUPAN PÄÄLLE! ARVO n. 200 €

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 1399,00 1448,00 €
Määrä: kpl

BRITAX Smile 3 Yhdistelmävaunun ostajalle NYT UPEA TARVIKEPAKETTI KAUPAN PÄÄLLE! (Paketin arvo n. 200 €)!

Tarvikepaketti sisältää kuvan mukaiset vauvatarvikkeet! (Pidätämme oikeuden tuotteiden ja värien muutoksiin.)

BRITAX Smile 3 Comfort Plus -paketti sisältää:
-Smile 3 ratas värillä: NORDIC GREY (ruskea työntöaisa)
-Smile 3 vaunukoppa värillö: NORDIC GREY
-Baby-Safe 3 i-size Turvakaukalo värillä: NORDIC GREY
-Isofix Flex-Base Jalusta

SMILE III – COMFORT PLUS -YHDISTELMÄ

Kaikki mitä pikkuisesi tarvitsee: täydellinen 3-in-1 Travel System -järjestelmäpaketti

Valitsemalla Comfort Plus -paketin voit liikkua huoletta vauvasi kanssa, koska tämä täydellinen matkustusjärjestelmäpaketti tarjoaa kaiken tarpeellisen turvallisia ja sujuvia yhteisiä matkoja varten. BABY-SAFE 2 i-SIZE -testivoittaja tarjoaa ensiluokkaista suojaa automatkojen aikana, ja sen kanssa yhteensopiva ISOFIX FLEX BASE mahdollistaa vauvan optimaalisen asennon autoissa, joissa on voimakkaasti kallistetut istuimet. Automatkasi päätteeksi voit helposti nostaa turvakaukalon pois autosta ja kiinnittää sen suoraan SMILE III -lastenrattaisiin yhdellä napsautuksella. Kun matkustat julkisilla kulkuneuvoilla tai jalan, vauvasi nauttii SMILE III -vaunukopan lie-flat-teknologian tarjoamasta mukavuudesta.

Lisää syitä hymyyn

SMILE III joka perustuu SMILE 2 malliin, paras lastenratas ja lastenvaunu 2016-2019 testitalon bäst i test.se testin mukaan, vie nyt testivoiton perustein: ”Erittäin hintansa arvoinen yhdistelmävaunu ja ratasosassa täysi makuuasento ja todella iso tavarakori”!
Lue koko testi tästä

*BRITAX SMILE 2, Bäst i test.se, testivoittaja 2016, 2017, 2018, 2019
BRITAX SMILE III Bäst i test.se, testivoittaja 2019


SMILE joka tilanteessa

SMILE joka tilanteessa

Olipa kyseessä vaunukoppa, turvakaukalo tai istuinyksikkö, SMILE III -rattailla voit helposti vaihtaa eri matkustusjärjestelmävaihtoehtojen välillä.


Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Keski- ja etupyörien jousitus yhdessä ensiluokkaisten ilmatäytteisten pyörien kanssa takaavat tasaisen ajon millaisessa maastossa tahansa.


Hymyile säässä kuin säässä

Hymyile säässä kuin säässä

Satoi tai paistoi, SMILE III -rattaat ovat käyttövalmiit säässä kuin säässä räätälöityjen lisävarustevaihtoehtojen ansiosta.

Palkittu


Bäst i Test Award 2019
Bäst i Test Award 2020

Ominaisuudet

Helposti säädettävät valjaat

Liukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi, vaikka lapsesi istuisi rattaissa - valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Kääntyvät etupyörät

Etupyörät kääntyvät, jolloin voit ohjata rattaita helposti kapeiden hyllyjen välissä ostoksilla, ja pyörät voi lukita epätasaisessa maastossa liikkumista varten.

Kapea pohja

Pääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 57 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.

 

Jousitus

Keskelle sijoitettu rungon jousitus ja etupyörien jousitus takaavat tasaisen kyydin kaikissa maastoissa. Kuljitpa sitten mukulakivikatua tai maaseudun teitä, mikään ei häiritse pienokaisesi unia.

Ilmatäytteiset renkaat

Suurten ilmatäytteisten renkaiden ansiosta rattaita on helpo ohjata kaikissa maastoissa, olipa se sitten mukulakivi tai maalaisteitä, ja vauvasi voi nauttia tasaisesta kyydistä.

 

Erittäin pitkä selkänoja

Erittäin pitkän 48 cm selkänojan ansiosta lapsellasi on tilaa kasvaa ja nauttia matkoista rattaissa.

Erittäin suuri kuomu tuuletusikkunalla

Erittäin suuri kuomu UPF50+ -suojakertoimella sujaa lastasi aurinkoisina päivinä. Lisäksi suuri tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaihdon kuumina päivinä.

Erittäin suuri säilytyskori

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa helposti käytettävään ja suurikokoiseen 7 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Pimeässä hohtavat 3M™ - heijastinnauhat

Turvallisuutesi takaamiseksi hämärässä, rattaisiin on asennettu 3M™ -heijastimia kaikkialle - etupuolelle, korin ympärille ja pyöriin.

Kokoon taitettuna kompakti ja pysyy pystyssä

Säästä tilaa ja kuljeta rattaat autossa kuin autossa taittamalla ne helposti kokoon. Automaattisen lukituksen ansiosta ne pysyvät kiinni siihen asti, että haluat taas käyttää niitä. Se myös pysyy pystyssä kasattuna, ja integroidun työntöaisan suojuksen ansiosta se ei osu likaiseen maahan.

Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatuki

Voidaksesi aina tarjota mukavan asennon lapsellesi, selkänoja voidaan säätää pystyasennosta rennosti nojaamaan taakse tai täysin vaakasuoraan asentoon yhdellä kädellä, ja rattaat suojaavat koko ajan joka puolelta. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaisiin sopii myös pehmeä vaunukoppa.

Täysin käännettävä istuinsuunta

Halusipa lapsesi säillyttää yhteyden sinuun tai tutkia muuta maailmaa, helposti ja nopeasti käännettävä istuin pitää hänet iloisena kaikilla matkoilla.

Säädettävä comfort-työntöaisa

Työntöaisassa on miellyttävän ja pitävän pehmusteen lisäksi mahdollisuus säätää aisan korkeutta eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Työntöaisan nahkajäljitelmä ja pehmuste antavat rattaille tyylikkään ja tasokkaan ulkonäön.

Sandaaleillekin sopiva turvajarru

Jarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.

Tuotetiedot

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 90 x 40 x 57 cm
Runko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S) 84 x 27 x 57 cm
Aisan korkeus 80 – 113 cm
Selkänojan pituus 48 cm
Jalkatuen pituus 23 cm
Istuma-alue (L x S) 30 x 23 cm
Tuotteen paino 13 kg
Rattaiden ja kuomun yhteispaino 13 kg
Alustan ja pyörien paino 9 kg
Lapsen enimmäispaino 22 kg

VAROITUS! Tämä tuote ei sovellu juoksu- eikä rullaluistelukäyttöön.

Näitä rattaita voivat käyttää lapset vastasyntyneistä lähtien 22 kg:n painoon tai 4 vuoden ikään saakka, mikä vain näistä tulee ensin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.