BRITAX

BRITAX Smile III ESSENTIAL PAKETTI Indigo Blue/Brown Handle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 679,00 67900 799,00 € 79900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

BRITAX Smile 3 Essential -paketti sisältää:

  • Smile 3 ratas värillä: INDIGO BLUE (ruskea työntöaisa)
  • Smile 3 vaunukoppa värillä: INDIGO BLUE

SMILE III – ESSENTIAL -PAKETTI

Travel System -järjestelmä

Starttipaketti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset pikkuisesi turvalliseen kuljettamiseen SMILE III -lastenrattaissa vastasyntyneestä aina 4-vuotiaaksi (22 kg) saakka. Kaksiosaiseen Travel System -järjestelmään kuuluu SMILE III -vaunukoppa, jossa vauvallasi on tilaa kasvaa. Sen mukana tulee pehmeä, mukava patja, joka varmistaa vauvasi ergonomisen makuuasennon ensimmäisten kuukausien ajan. Järjestelmään kuuluu SMILE III -lastenrattaiden runko ja istuinosa, joiden ensiluokkainen kaksoisjousitus varmistaa sujuvan ja mukavan ajon kaikissa maastoissa.

Lisää syitä hymyyn

SMILE III joka perustuu SMILE 2 malliin, paras lastenratas ja lastenvaunu 2016-2019 testitalon bäst i test.se testin mukaan, vie nyt testivoiton perustein: ”Erittäin hintasa arvoinen yhdistelmävaunu,ja ratasosassa täysi makuuasento ja todella iso tavarakori”!
Lue koko testi tästä

*BRITAX SMILE 2, Bäst i test.se, testivoittaja 2016, 2017, 2018, 2019
BRITAX SMILE III Bäst i test.se, testivoittaja 2019


SMILE joka tilanteessa

SMILE joka tilanteessa

Olipa kyseessä vaunukoppa, turvakaukalo tai istuinyksikkö, SMILE III -rattailla voit helposti vaihtaa eri matkustusjärjestelmävaihtoehtojen välillä.


Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Mukavuus saa kaikki hymyilemään

Keski- ja etupyörien jousitus yhdessä ensiluokkaisten ilmatäytteisten pyörien kanssa takaavat tasaisen ajon millaisessa maastossa tahansa.


Hymyile säässä kuin säässä

Hymyile säässä kuin säässä

Satoi tai paistoi, SMILE III -rattaat ovat käyttövalmiit säässä kuin säässä räätälöityjenlisävarustevaihtoehtojen ansiosta.

Palkittu


Bäst i Test Award 2019
Bäst i Test Award 2020

Ominaisuudet

Helposti säädettävät valjaat

Liukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi, vaikka lapsesi istuisi rattaissa - valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Kääntyvät etupyörät

Etupyörät kääntyvät, jolloin voit ohjata rattaita helposti kapeiden hyllyjen välissä ostoksilla, ja pyörät voi lukita epätasaisessa maastossa liikkumista varten.

Kapea pohja

Pääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 57 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.

Jousitus

Keskelle sijoitettu rungon jousitus ja etupyörien jousitus takaavat tasaisen kyydin kaikissa maastoissa. Kuljitpa sitten mukulakivikatua tai maaseudun teitä, mikään ei häiritse pienokaisesi unia.

Ilmatäytteiset renkaat

Suurten ilmatäytteisten renkaiden ansiosta rattaita on helpo ohja kaikissa maastoissa, olipa se sitten mukulakiviä tai maalaisteitä, ja vauvasi voi nauttia tasaisesta kyydistä.

Erittäin pitkä selkänoja

Erittäin pitkän 48 cm selkänojan ansiosta lapsellasi on tilaa kasvaa ja nauttia matkoista rattaissa.

Erittäin suuri kuomu tuuletusikkunalla

Erittäin suuri kuomu UPF50+ -suojakertoimella sujaa lastasi aurinkoisina päivinä. Lisäksi suuri tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaihdon kuumina päivinä.

Erittäin suuri säilytyskori

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa helposti käytettävään ja suurikokoiseen 7 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Pimeässä hohtavat 3M™ - heijastinnauhat

Turvallisuutesi takaamiseksi hämärässä, rattaisiin on asennettu 3M™ -heijastimia kaikkialle - etupuolelle, korin ympärille ja pyöriin.

Kokoon taitettuna kompakti ja pysyy pystyssä

Säästä tilaa ja kuljeta rattaat autossa kuin autossa taittamalla ne helposti kokoon. Automaattisen lukituksen ansiosta ne pysyvät kiinni siihen asti, että haluat taas käyttää niitä. Se myös pysyy pystyssä kasattuna, ja integroidun työntöaisan suojuksen ansiosta se ei osu likaiseen maahan.

Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatuki

Voidaksesi aina tarjota mukavan asennon lapsellesi, selkänoja voidaan säätää pystyasennosta rennosti nojaamaan taakse tai täysin vaakasuoraan asentoon yhdellä kädellä, ja rattaat suojaavat koko ajan joka puolelta. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaisiin sopii myös pehmeä vaunukoppa.

Täysin käännettävä istuinsuunta

Halusipa lapsesi säillyttää yhteyden sinuun tai tutkia muuta maailmaa, helposti ja nopeasti käännettävä istuin pitää hänet iloisena kaikilla matkoilla.

Säädettävä comfort-työntöaisa

Työntöaisassa on miellyttävän ja pitävän pehmusteen lisäksi mahdollisuus säätää aisan korkeutta eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Työntöaisan nahkajäljitelmä ja pehmuste antavat rattaille tyylikkään ja tasokkaan ulkonäön.

Sandaaleillekin sopiva turvajarru

Jarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.

Tuotetiedot

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 90 x 40 x 57 cm
Runko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S) 84 x 27 x 57 cm
Aisan korkeus 80 – 113 cm
Selkänojan pituus 48 cm
Jalkatuen pituus 23 cm
Istuma-alue (L x S) 30 x 23 cm
Tuotteen paino 13 kg
Rattaiden ja kuomun yhteispaino 13 kg
Alustan ja pyörien paino 9 kg
Lapsen enimmäispaino 22 kg

VAROITUS! Tämä tuote ei sovellu juoksu- eikä rullaluistelukäyttöön.

Näitä rattaita voivat käyttää lapset vastasyntyneistä lähtien 22 kg:n painoon tai 4 vuoden ikään saakka, mikä vain näistä tulee ensin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.