ALE 43 %
  • BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey
  • BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey
  • BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey
  • BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey
  • BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey
BRITAX

BRITAX Strider M ESSENTIAL PAKETTI, Elephant Grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 429,00 42900 765,00 € 76500
Määrä: kpl

STRIDER M Essential-paketti tarjoaa sinulle 2-in-1-paketin: kaikki mitä tarvitset syntymästä eteenpäin. Essential-paketti sisältää kevyet ja kompaktit STRIDER M -rattaat ja pehmeän STRIDER M -vaunukopan, joka varmistaa vauvasi ihanteellisen makuuasennon ensimmäisten kuukausien ajan.

STRIDER M muuntuu käteväksi Travel-systeemiksi kiinnittämällä rungolle vauvan turvakaukalo. Runko on yhteensopiva esim. BRITAX Primo ja BRITAX Baby-Safe 3 i-Size turvakaukaloiden kanssa! (Turvakaukalot myydään erikseen!)

STRIDER M -rattaat

STRIDER M -rattaat

STRIDER M -rattaat tarjoavat sinulle helppokäyttöisen ja mukavan liikkumisratkaisun. Rattaat painavat vain 10 kg, ja niiden kompaktit mitat mahdollistavat maksimaalisen käsiteltävyyden. Vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan vaihtaminen käy helposti ja nopeasti, ja etupyörien jousitus ja keskelle sijoitettu rungon jousitus takaavat aina mukavan ajon. STRIDER M avaa maailman täynnä mahdollisuuksia - lapsellesi ja sinulle.

Tuotetiedot:
Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S)
81 x 60 x 42 cm
Runko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S)
77 x 60 x 77 cm
Aisan korkeus
80 – 115 cm
Selkänojan pituus
46 cm
Tuotteen paino
10,00 Paino
Rattaiden ja kuomun yhteispaino
10 kg
Alustan ja pyörien paino
7 kg
Lapsen enimmäispaino
22 kg


STRIDER M -vaunukoppa

STRIDER M -vaunukoppa

Kätevä ja mukava STRIDER M -vaunukoppa sopii syntymästä aina 9 kg:aan saakka ja varmistaa vauvasi täydellisen makuuasennon. Yhteensopivien Integroitujen adapterien avulla voit kiinnittää sen nopeasti ja helposti STRIDER M -rattaisiisi. Pehmeä sisävuori ja patjanpäällinen tarjoavat pehmustetun ja suojatun ympäristön vauvasi ensimmäisiin kuukausiin. Erittäin suuri ja pidennettävä kuomu UPF 50+ -suojakertoimella suojaa lastasi aurinkoisina päivinä. Lisäksi tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaihdon.

Tuotetiedot:
Ulkomitat (K x L x S)
62 x 41 x 85 cm
Sisämitat (K x L x S)
20 x 34.5 x 75 cm
Tuotteen paino
3 Paino


OMINAISUUDET:
*Helposti säädettävät valjaat
Liukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi, vaikka lapsesi istuisi rattaissa - valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.
*Kääntyvät etupyörät Etupyörät kääntyvät, jolloin voit ohjata rattaita helposti kapeiden hyllyjen välissä ostoksilla, ja etupyörät voidaan lukita epätasaisessa maastossa liikkumista varten.
*Kapea pohja Pääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 60 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.
*Puhkeamattomat renkaat Et varmasti kaipaa puhjennutta rengasta, kun olet lapsesi kanssa kävelyllä. Renkaat ovat puhkeamattomat ja ne on valmistettu kestävästä kumista, jonka sisällä vaahtomuovia, joka auttaa pehmentämään tien epätasaisuuksia.
*Jousitus Keskelle sijoitettu rungon jousitus ja etupyörien jousitus takaavat tasaisen kyydin kaikissa maastoissa. Kuljitpa sitten mukulakivikatua tai maaseudun teitä, mikään ei häiritse pienokaisesi unia.
*Erittäin suuri kuomu tuuletusikkunalla Erittäin suuri kuomu UPF +50 -suojakertoimella suojaa lastasi auringolta. Lisäksi suuri tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaihdon kuumina päivinä.
*Erittäin tilava tavarakori Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa helposti käytettävään ja suurikokoiseen 7 kg tavarakoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.
*Kokoon taitettuna kompakti ja pysyy pystyssä Säästä tilaa ja kuljeta rattaat autossa kuin autossa taittamalla ne helposti kokoon. Automaattisen lukituksen ansiosta ne pysyvät kiinni siihen asti, että haluat taas käyttää niitä. Se myös pysyy pystyssä kasattuna, ja integroidun työntöaisan suojuksen ansiosta se ei osu likaiseen maahan.
*Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatuki Voidaksesi aina tarjota mukavan asennon lapsellesi, selkänoja voidaan säätää pystyasennosta rennosti nojaamaan taakse tai täysin vaakasuoraan asentoon yhdellä kädellä, ja rattaat suojaavat koko ajan joka puolelta. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaisiin sopii myös pehmeä vaunukoppa.
*Täysin käännettävä istuinsuunta Halusipa lapsesi säilyttää näköyhteyden sinuun tai tutkia muuta maailmaa, helposti ja nopeasti käännettävä istuin pitää hänet tyytyväisenä kaikilla matkoilla.
*Säädettävä comfort-työntöaisa Työntöaisassa on miellyttävän ja pitävän pehmusteen lisäksi mahdollisuus säätää aisan korkeutta eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Työntöaisan nahkajäljitelmä ja pehmuste antavat rattaille tyylikkään ja tasokkaan ulkonäön.
*Sandaaleillekin sopiva turvajarru Jarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.