BRITAX

BRITAX Swingfix M i-Size Turvaistuin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Hinta: 579,00 57900
Määrä: kpl

SWINGFIX M i-SIZE

Tee jokaisesta päivästä erityinen
Premium Line

SWINGFIX M i-SIZE on joustava seuraava istuin kaukalon jälkeen – sopii lapsille, joiden pituus on 61–105 cm. Lapsen asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä, koska voit kääntää istuinta 90 astetta avointa ovea kohti. Upeiden ominaisuuksiensa ja palkitun muotoilunsa ansiosta SWINGFIX M i-SIZE tekee vaikutuksen ja takaa turvallisen ja tyylikkään matkanteon.

Hyödyllistä tietoa: SWINGFIX M i-SIZE sai ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.


  3 kuukautta - 4 vuotta | 61 - 105 cm | 18 kg
Istumasuunta61 - 105 cm

Pitkäkestoista mukavuutta sinulle ja lapsellesi

Vaikka turvakaukalo on kevyt ja kannettava vaihtoehto lapsesi ensimmäisten kuukausien ajaksi, lapsen kasvaessa autoon jäävä turvaistuin voi olla mieluisampi vaihtoehto. Silloin arvostat istuimen 90 asteen pyörimistä, jonka avulla voit helposti asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää valjaat. SWINGFIX M i-SIZE sopii vähintään 61 cm:n pituisille lapsille ja siinä on 6 kallistusasentoa selkä menosuuntaan sekä säädettävä rebound bar, jotka takaavat täydellisen mukavuuden jopa 4-vuotiaille.


Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

De veiligheid van uw kind is onze absolute topprioriteit en wij sluiten op dit gebied geen compromissen. Onze interne normen en richtlijnen zijn strenger dan de wettelijke vereisten. De SWINGFIX M i-SIZE is voorzien van een groot aantal innovatieve veiligheidsvoorzieningen: bijvoorbeeld de geoptimaliseerde SICT inside zijwaartse botsbescherming die door middel van een speciaal stalen element in het stoeltje bevestigd is. Hiermee is uw kind bij iedere soort aanrijding volledig beschermd, of de botsing nu van voren, van achteren of van de zijkant komt.


Saksassa valmistettua laatua

Saksassa valmistettua laatua

Uskomme, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän vuoksi SWINGFIX M i-SIZE-turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ja se on hyväksytty vasta lukuisten omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessamme suoritettujen törmäystestien jälkeen. Näin takaamme parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka on kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

Ominaisuudet

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Kääntyy 90 astetta

Koska turvaistuin kääntyy 90 astetta, voit kääntää turvaistuimen pysäköidyn auton avointa ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen ja valjaat kiinnittää. Käännä sitten turvaistuinta takaisin, kunnes se naksahtaa paikalleen – ja voit lähteä matkaan.

Säädettävä rebound bar

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla

Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi tämä istuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Korkeat suojaavat sivutuet

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelone, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukaantumisriskiä.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Viisipistevaljaat

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka tarjoaa lisävakautta istuimelle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa, mikä auttaa suojelemaan lastasi. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan.
 

Tuotetiedot

Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 61 - 105 cm
Mitat (K x L x S) 48 x 44 x 74 cm
Tuotteen paino 15 kg

Palkittu


ADAC 10/2018
ÖAMTC 10/2018
iF Design Award 2018
VTI label 2018

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.