ALE 38 %
  • GEUTHER My Runner Potkumopo
  • GEUTHER My Runner Potkumopo
  • GEUTHER My Runner Potkumopo
  • GEUTHER My Runner Potkumopo
  • GEUTHER My Runner Potkumopo
GEUTHER

GEUTHER My Runner Potkumopo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 49,00 4900 79,90 € 7990
Määrä: kpl
TÄSTÄ ILMOITIMME MYÖS Tori.fi:ssä!

Tukevarakenteinen potkumopo sisä- tai ulkokäyttöön!
Ikäsuositus: n. 1,5 - 3 v.

Huom! Outlet -osion poistohintaisille tuotteille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

Tukevarakenteinen, neljällä renkaalla varustettu potkumopo, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin (kts. huomioitavat kohdat tuotteen ulkokäyttöön liittyen tuotetekstien alemmassa osiossa).
Potkumopon runkorakenne on valmistettu laadukkaasta pyökkipuusta.  Renkaissa pehmeät umpikumit, jotka ovat hellävaraiset lattiapinnoille. Renkaat ovat halkaisijaltaan n. 14,5 cm ja ne ovat irrotettavissa akseleilta esim. puhdistusta ja voitelua varten.
Potkumopon istuinkorkeus on n. 24 cm.
Mopo soveltuu n. 1,5 - 3 v. lapsille, joiden paino on alle 20 kg.

HUOMIOITAVAA! Huomioithan, että pyökkipuu on luonnontuote. Näin ollen rakenne- ja värieroja voi esiintyä. Ne ovat merkki aitoudesta ja yksilöllisyydestä. On myös täysin luonnollista, että materiaalina puu "elää", eli se voi vetäytyä kasaan tai vaihtoehtoisesti laajentua johtuen lämpötilan ja kosteuden vaihteluista. Tämä ei ole tuotevika tai ns. takuun piiriin luokiteltava asia.

Puun ominaisuuksita johtuen onkin tärkeää huomioida, että mikäli potkumopoa käytetään ulkona, tulisi tuotteen kastumista kuitenkin välttää eikä mopoa tulisi myöskään varastoida kylmissä ja kosteissa tiloissa. Ulkokäytön jälkeen tuote tulisi aina puhdistaa sekä kuivata ja säilyttää kuivassa ja lämpimässä tilassa silloin kun se ei ole käytössä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.