JOIE

JOIE i-Gemm TURVAKAUKALO Signature Noir + i-Base LX JALUSTA (II-laatu pakkaus)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 189,00 289,00 €
Määrä: kpl

Tästä suosittu i-Size hyväksytty JOIE i-Gemm TURVAKAUKALO värillä Signature Noir + JOIE i-Base LX JALUSTA (II-laatu pakkaus) NYT POSKETTOMAN EDULLISEEN PAKETTIHINTAAN VAIN: 199 € (s.h. 289 €)!

i-Base LX Jalustan pahvipakkaus saanut kuljetuksessa pientä pintakosteutta kuvan mukaisesti. Pakkauksen sisäpuoli sekä tuote itsessään ovat täysin kunnossa - kastumajälki ainoastaan pahvin ulkopinnassa!

HUOM! Outlet -osion II-laatuisille yksittäiskappaleille ja muille poistohintaisille tuotteille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

JOIE i-Gemm TURVAKAUKO on yhdistettävissä adapterien avulla NORD -vaunujen rungolle! (adapterit myytävänä erikseen)!

JOIE i-Gemm TURVAKAUKALO sopii kiinnitettäväksi myös Joie LITETRAX 4 Matkarattaaseen! (adapterit rattaassa vakiovarusteena)

Tästä suosittu i-Size hyväksytty JOIE i-Gemm TURVAKAUKALO värillä Signature Noir + JOIE i-Base LX JALUSTA (II-laatu pakkaus) NYT EDULLISEEN PAKETTIHINTAAN VAIN: 229 € (s.h. 289 €)!

JOIE i-Gemm TURVAKAUKALO, Signature Noir

Turvallinen ja tukeva kaukalo joka on suunniteltu suojelemaan perheen pienintä syntymästä asti. i-Size standardin mukainen turvakaukalo jossa pienokainen matkustaa tyylikkäästi ja turvallisesti.

  • Käyttö: i-Size (ECE R129/00)
  • Täyttää i-Size sertifikaatin käytettäessä Joie i-Base™ Advance tai Joie i-Base LX™ jalustan kanssa - TÄSSÄ PAKETISSA MUKANA Joie i-Base LX™ Jalusta.
  • Käyttö selkä menosuuntaan vastasyntyneestä n. 1,5 vuotiaaksi asti. Hyväksytty lapselle: 40 cm-85cm, alle 13kg (n. 1,5 v. asti)
  • Ainutlaatuinen Tri-Protect™ niskatuki jossa on 3 suojakerrosta
  • Patentoitu Intelli-Fit™ vaahto tarjoaa erinomaisen sivuttais suojan
  • Grow Together™ yhdellä kädellä säädettävä niskatuen ja turvavaljaiden korkeus
  • Irrotettavat pehmusteet
  • Kaareva jalusta sallii myös keinumisen ja rentoutumisen
  • Voidaan asentaa myös auton turvavyöllä

Erikois ominaisuudet

Yksinomainen Tri-Protect™ niskatuki tarjoaa kolme kerrosta suojaa sivupaneelien sisällä, mukaanlukien patentoidun Intelli-Fit™ memory foam pehmusteet.

Grow Together™ Niskatuki ja valjaat

7 portainen niskatuki ja valjaat säätyvät yhdessä yhdellä kädellä ja ilman valjaiden uudelleen pujottelua. 

Travel System Valmius

Sopii tyylikäästi ja turvallisesti yhteen Joie Chrome 3in1 rattaiden kanssa. i-Gemm on myös yhteensopiva useimpien muiden Joie matkarattaiden kanssa ilman adaptereita, ja sopii muihin rattasiin Maxi-Cosi® turvaistuin adapterin kanssa.

Vauvan tyyny ja pehmuste insertti, sekä pehmustetut valjaat antavat vauvalle lisää mukavuutta.

Suojaava kuomu

Levitettävä, täysin peittävä kuomu avattavalla verkkopaneelilla ja takapaneelilla - hauskaa auringossa ja turvaa varjossa.

i-Size jalusta vaihtoehdot

Joie i-Base™ Advance tai i-Base™ jalusta tekee kaukalon asentamisen nopeaksi ja helpoksi.

Mitat: P 66cm x L 43.5cm x K 58.5cm
Paino: 4.62kg
Testaus sertifikaatti: ECE R129/00

 

TUOTEKUVAUS

Joie I-base LX-jalustan avulla saat kiinnitettyä Joien turvakaukalon autoon yksinkertaisesti ja turvallisesti. Jalusta kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä. Jalustan väri-indikaattorit helpottavat asennusta kertomalla milloin turvakaukalo on kiinnitetty oikein. Jalustan saa irrotettua autosta napinpainalluksella ja sen vuoksi turvakaukalon siirtäminen autosta toiseen on helppoa.

JOIE i-Base LX Jalusta

TUOTEKUVAUS

Joie I-base LX-jalustan avulla saat kiinnitettyä Joien turvakaukalon autoon yksinkertaisesti ja turvallisesti. Jalusta kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä. Jalustan väri-indikaattorit helpottavat asennusta kertomalla milloin turvakaukalo on kiinnitetty oikein. Jalustan saa irrotettua autosta napinpainalluksella ja sen vuoksi turvakaukalon siirtäminen autosta toiseen on helppoa.

I-base LX sopii yhteen i-Gemm ja Joie i-level-turvakaukaloiden kanssa.
Hyväksytty i-Size Isofix  ECER129/00

HUOM! Outlet -osion II-laatuisille ja muille poistohintaisille tuotteille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.