MAMA Äitiys-Haalarishortsit, II-laatu!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 9,90 59,00 €
Määrä: kpl

TÄSTÄ VIIMEINEN LOPPUERÄ POISTOHINTAAN VAIN: 9,90 EUR
(s.h. 59,00 €)!!!

Tämän loppuerän haalarit ovat lievästi II-laatuisia!
Virheen kuvaus: Haalarit olleet ripustettuina aurinkoisella paikalla myymälässämme sijainneella vaaterekillä. Auringon valon vaikutuksesta haalareihin on tullut lieviä haalistumajälkiä, kts. esimerkkikuvat.
Haalistumat ovat käytössä suhteellisen huomaamattomat eivätkä vaikuta housujen käyttökelpoisuuteen!

Vinkki: Haalareiden kangasmateriaali on täysin värjäyksen kestävää, joten pienellä tekstiilivärin lisähankinnalla haalareiden väri on korjattavissa kokonaisuudessaan.

HUOM! Outlet -osion poistoerän tuotteille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

Ihanat, kevyet ja mukavat haalarishortsit äidille!

Haalarishortsit on aina muodikkaat ja näppärästi yhdisteltävissä erilaisten puseroiden, T-paitojen ja tippien kanssa. Valmistettu 100 % puuvillakankaasta. Kevyet ja ilmavat. Huippumukavat ja miellyttävän tuntuiset jalassa, ei paina eikä purista. Korkea vyötärö/etumus. Housun sivut avautuvat molemmin puolin kolmella napilla. Nappien paikkaa on mahdollista siirtää sivukaistaleilla ja sitten housun ympärykseen on mahdollista saada muutavia lisäsenteejä tarpeen mukaan. Olkaimien pituus säädettävissä napeilla. 
Nämä ihanat kesäiset haalarishortsit on laadukasta kotimaista valmistusta. Valmistaja JOCCA OY, Finland. Valmistusmateriaali: 100 % puuvilla.
Kestää 60 C vesipesun. 

Toimi pian ja tilaa tästä miellyttävät kesähaalarit hellepäiviksi!

Tämän loppuerän haalarit ovat lievästi II-laatuisia!
Virheen kuvaus: Haalarit olleet ripustettuina aurinkoisella paikalla myymälässmme sijainneella vaaterekillä. Auringon valon vaikutuksesta haalareiden toiseen lahkeen sivuun on tullut kuvien mukaiset lievät haalistumat, kts. kuvat.
Haalistumat ovat käytössä suhteellisen huomaamattomat eivätkä vaikuta housujen käyttökelpoisuuteen!

Vinkki: Haalareiden kangasmateriaali on täysin värjäyksen kestävää, joten pienellä tekstiilivärin lisähankinnalla haalareiden väri on korjattavissa kokonaisuudessaan.


HUOM! EI vaihto-/palautusoikeutta!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.