ALE 14 %
  • Angry Birds HATCHLINGS
  • HATCHLINGS 100& CUTE
  • HATCHLINGS TROUBLE MAKER
  • HATCHLINGS CUTE & FLUFFY Tweet Blerb
  • HATCHLINGS PINKKI
  • OXYGENOL Angry Birds Ksylitoli Fluorihammastahna 50 ml
AINU

OXYGENOL Angry Birds Ksylitoli Fluorihammastahna 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 11 kpl

Hinta: 1,90 2,20 €
Määrä: kpl

UUTTA! Ihanat Angry Birds hammastahnat lapsille!
Ikääsuositus: + 6 v.
Angry Birds -hahmot näkyvät tuotepakkausten etikettien lisäksi myös
AR (augmented reality) -sisällöissä.
Sisältää ksylitolia ja fluoria.
Fluori ja ksylitoli tutkitusti vahvistavat hammaskiillettä ja suojaavat reikiintymiseltä.

Suomen hammaslääkäriliitto suosittaa fluorihammastahnan käyttöä hampaiden hoidossa.

 

Oxygenol Angry Birds -hammastahna on yli 6-vuotiaille lapsille sopiva fluorihammastahna. Hammastahna sisältää 10 prosenttia ksylitolia, joka auttaa ehkäisemään plakin muodostumista. Hammastahna maistuu raikkaalta melonilta, ja neljässä eri etikettikuvassa seikkailevat Angry Birds -hahmot. Hammastahna on Suomen Hammaslääkäriliiton suosituksen mukainen ja noudattaa käypähoitosuositusta. Hammastahna valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Oxygenol Angry Birds Hatchlings -hammastahna on yli 6-vuotiaille lapsille sopiva fluorihammastahna. Hammastahna sisältää 10 prosenttia ksylitolia, joka auttaa ehkäisemään plakin muodostumista. Hammastahna maistuu herkulliselta vadelmalta, ja neljässä eri etikettikuvassa seikkailevat suloiset Angry Birds Hatchlings -hahmot. Hammastahna on Suomen Hammaslääkäriliiton suosituksen mukainen ja noudattaa käypähoitosuositusta. Hammastahna valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Berner Oy:n tuotemerkki Oxygenol on aloittanut yhteistyön Rovion kanssa. Yhteistyön myötä Oxygenol on tuonut markkinoille  uudet Angry Birds -hammastahnat. Angry Birds ja Hatchlings -hahmot seikkailevat sekä pakkausten etiketeissä että lisätyn todellisuuden (AR) sisällöissä. Uudet Angry Birds -tuotteet valmistetaan Heinävedellä ja ne tulevat myyntiin huhtikuussa 2018.

Berner etsi lisenssiyhteistyöhön kotimaista kumppania, joka puhuttelisi laajaa kohderyhmää.

Angry Birds -brändi on monelle ennestään tuttu Rovion mobiilipeleistä, joita on ladattu vuodesta 2009 neljä miljardia kertaa. Angry Birdsillä on maailmanlaajuisesti 97 % bränditunnettuus.

– Panostamme Roviolla vahvasti laadukkaisiin tuotteisiin, ja olemme hyvin innostuneita voidessamme työskennellä Bernerin ja Oxygenolin kaltaisten vahvojen ja perinteikkäiden kuluttajabrändien kanssa. Haemme jatkuvasti uusia ja innostavia tapoja tuoda Angry Birds -brändättyjä tuotteita markkinoille kaikenikäiselle fanijoukollemme. Yhteistyön kohokohtana on vuonna 2019 julkaistava jatko-osa Angry Birds -elokuvalle, joka oli vuonna 2016 Suomen suosituin elokuva, kertoo Rovion SVP of Brand Licensing Simo Hämäläinen.

Oxygenol on tuonut Angry Birds -tuoteperheen:
Oxygenol Angry Birds -hammastahna sekä Oxygenol Angry Birds Hatchlings -hammastahna.

Kaikki tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä, ja ne tulevat myyntiin huhtikuussa 2018.

Elämyksiä AR-sisällöillä

Angry Birds -hahmot näkyvät tuotepakkausten etikettien lisäksi myös AR (augmented reality) -sisällöissä. Skannaamalla tuotepakkauksessa olevan AR-tunnuksen oman älypuhelimen maksuttomalla Zappar-sovelluksella Angry Birds -hahmot tulevat näkyviin älypuhelimen ruudulle. Kuluttajat voivat esimerkiksi tuoda hahmot seikkailemaan omaan kotiin tai ottaa hahmojen kanssa yhteiskuvan ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Sisällöt vaihtelevat pakkausetiketin mukaan.

Myös Rovio uskoo AR-teknologian mahdollisuuksiin.  

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.