LAPSEKAS

PIKKU PIIA Reunapehmuste, MEMORIES TÄHDET HARMAA

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 47,90
Määrä: kpl
Laadukas kotimainen reunapehmuste pinnasänkyyn huippusuositulla kuosilla: Memories Tähdet Harmaa!

Art. 02401

EAN: 6417342024016

Pikku Piia -pinnasängyn reunapehmuste kotimaista laatutyötä.
Valmistusmateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Pehmusteen korkeus 27 cm + reunaröyhelö (n.3cm). Reunapehmusteen pituus on 360 cm, joten se ylettyy hyvin 120 x 60 cm pinnasänkyjen ympäri. Täytteenä muotoon leikattu vaahtomuovi. Kangas: 100 % puuvillakangasta. Suosittu harmaan sävyinen Memories Tähdet -kuosi.

REUNAPEHMUSTEEN PESU:
Reunapehmuste on valmistettu 100 % puuvilla-kankaasta ja täytteenä on muotoon leikattu vaahtomuovi. Puuvilla-kankaille on ominaista kutistua hiukan pesussa. Konepesu, voimakas linkous ja rumpukuivaus voivat edistää kankaan kutistumista, ja täyte voi mennä kierteille.

Mikäli tuotetta on tarpeen pestä, suosittelemme käsipesua tai hellävaraista konepesua 30 asteisessa vedessä ilman linkousta, Ei rumpukuivausta! Tuote tulee venytellä muotoonsa kosteana pesun jälkeen!

HUOM! Reunapehmusteen täytteenä käytetylle vaahtomuoville on ominaista tummua ajan mittaan ja joutuessaan kosketuksiin valon kanssa! Tämä kuuluu kyseisen materiaalin ominaisuuksiin ja on täysin normaalia. Vaaleat kankaat läpäisevät valoa herkemmin ja niiden läpi vaahtomuovin värimuutokset näkyvät myös selvemmin. TÄMÄ EI OLE TAKUUN PIIRIIN KUULUVA ASIA!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.