ALE 20 %
  • TIGEX Merimies Purulelu 2 kpl/pkt
TIGEX

TIGEX Merimies Purulelu 2 kpl/pkt

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 3,90 4,90 €
Määrä: kpl

Pieneen käteen kivasti sopivat miellyttävän tuntuiset purulelut.
2 kpl/pkt.
Purulelut on parfymoitu miellyttävällä vaniljan tuoksulla.
Ikäsuositus: n. +3 kk

Noin 3 kk ikäisenä lapsi alkaa tarttua tuttuihin esineisiin ja laittaa niitä suuhunsa. Myös ensimmäisiä hampaita alkaa puhjeta suuhun, ja tämä tekee ikenet erityisen herkiksi ja kipeiksi. Tigex merimies-purulelu rauhoittaa ärtyneitä ikeniä.Tämän purulelun suunnittelussa on hyödynnetty yksityiskohtaisia tutkimuksia. 

Merimies-purulelu on sopivan pieni ja kevyt, jotta lapsen on helppo tarttua siihen ja pitää lelua omassa kädessään. Miellyttävän tuntuinen ja taipuisa purulelu hieroo kevyesti arkoja ikeniä. Purulelun nystyrät helpottavat ensimmäisten maitohampaiden puhkeamista. 

Valmistusmateriaalit: SEBS. 

Pakkauksessa on kaksi eri väristä purulelua. 

Väriyhdistelmät voivat vaihdella pakkauksittain ja poiketa kuvan väreistä.

 Puhdistetaan pesemällä lämpimällä vedellä (ei saa keittää, ei saa pestä tiskikoneessa).

 

631401 TIGEX purulelu 2 kpl/pkt

n. 3 kk ikäisestä alkaen lapsi alkaa tarttua tuttuihin esineisiin ja laittaa niitä suuhunsa rauhoittaakseen ikeniään. Tämän purulelun kehittelyssä on käytetty tarkkoja tutkimuksia. Purulelu rauhoittaa kipeitä ikeniä ja aktivoi hampaiden kasvua 3 kk ikäisestä alkaen:

-purulelun pehmeä materiaali hieroo kevyesti ikeniä

-purulelun pyöreät kuplat auttavat ensimmäisten maitohampaiden puhkeamista. Tähän pieneen ja kevyeen puruleluun lapsen on helppo tarttua. Ei saa keittää! Ei saa steriloida kuumalla höyryllä! Ei saa pestä tiskikoneessa! Puhdistetaan huuhtelemalla lämpimällä vedellä. Materiaali: SEBS, parfymoitu vaniljan tuoksulla.

Säilytä tuotenumero ja valmistajan/maahantuojan tiedot mahd. myöhempää tarvetta varten. Maahantuoja: LAPSEKAS OY, Kouvola

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.