BRITAX

BRITAX Kidfix III M Turvaistuin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 260,00 26000
Määrä: kpl

BRITAX Römerin KIDFIX III M tarjoaa erinomaiset turvaominaisuudet; SecureGuard auttaa pitämään lantiovyön paikallaan lapsen lonkkaluiden päällä, kun taas SICT tarjoaa ylivoimaisen suojan sivutörmäyksissä. KIDFIX III M -  antaa 4–12-vuotiaille lapsille tehokkaan suojan.

KIDFIX III M

Lasten turvaistuinten mukavuuden uusi taso
Premium Line
Tyylikäs ja mukavakäyttöinen KIDFIX III M laajentaa suosittua KIDFIX-mallistoamme. Sen uusi muotoilu ja pidempi istuinalue tarjoavat paremman mukavuuden sekä pienille että pidemmille lapsille myös pitkien automatkojen ajaksi. Siinä yhdistyvät toimiviksi todistetut SICT- ja SecureGuard-tekniikkamme, jotka tarjoavat erinomaista suojausta ja mukavuutta 3,5–12-vuotiaille lapsille.

3.5 vuotta - 12 vuotta | 15 - 36 kg
Istumasuunta15 - 36 kg

Mukavuus on taattu kaikille

KIDFIX III M tähtää markkinoiden mukavimmaksi korkeaselkäiseksi ja korottavaksi istuimeksi. Sen loistava ergonominen muotoilu parantaa lapsesi mukavuutta myös pitkillä matkoilla. Pitkä istuinosa, jossa on pehmeä etuosa, takaa entistäkin mukavamman ja ergonomisemman jalkatilan myös pidemmille lapsille. Lisäksi leveä V-muotoinen selkänoja sopii kasvavalle lapselle, sillä se mahdollistaa viihtyisän istuma-asennon pienemmille lapsille ja tarjoaa enemmän tilaa heidän kasvaessaan.


Turvallisuutta

Turvallisuutta

Palkittuun KIDFIX-mallistoomme perustuvassa KIDFIX III M:ssä on uskomattomat turvallisuusominaisuudet. Ainutlaatuinen SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä, ja SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Toiminnot ja suuret sivutuet suojaavat lasta kattavasti.


Tyylikäs ulkoasu

Tyylikäs ulkoasu

Uuden modernin muotoilun ja mustan rungon ansiosta KIDFIX III M näyttää erinomaiselta missä tahansa autossa. Lisäksi tyylikäs päällinen viimeistelee istuimen urheilullisen ulkoasun. Kokonaan Saksassa suunniteltu, kehitetty ja valmistettu KIDFIX III M varmistaa, että lapsesi matkustaa paitsi turvallisesti myös tyylikkäästi.

Ominaisuudet

Irrotettava päällinen

Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Ergonomisesti optimaalinen istuinosa

Istuinosa on noin 20 % suurempi kuin vastaavissa malleissa, jotta istuin olisi mahdollisimman mukava myös pidemmille lapsille. Paranneltu muoto ja erittäin pehmeät pehmusteet takaavat mukavan ja ergonomisen istuma-asennon pitkillä matkoilla.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Helposti säädettävä ergonominen pääntuki

Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, silloin kun heidät kiinnitetään turvaistuimeen kolmipisteturvavyöllä. Sen voi helposti säätää yhdellä kädellä oikeaan kohtaan, aivan lapsen olkapäiden yläpuolelle – silloinkin, kun lapsi istuu istuimessa. Lisäksi pääntuki on ergonomisesti suunniteltu tukemaan lapsesi päätä, kun hän nukahtaa.

Helposti säädettävä V-muotoinen selkänoja

Suunniteltu antamaan parasta tukea kasvavalle lapsellesi. V- muotoiltu selkänoja antaa enemmän tilaa selälle ja hartioille. Lisäksi turvaistuimen säädettävä selkänoja säätyy automaattisesti vastaamaan ajoneuvon istuimen kulmaa, mikä takaa paremman sopivuuden ja mukavan asennon lapsellesi.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.
 

Tuotetiedot

Forward facing
Asennus kasvot menosuuntaan 15 - 36 kg
Mitat (K x L x S)
67 – 85 x 54 x 43 cm
Tuotteen paino
7,5 Paino

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.