Info

Verkkokaupan tilauksia käsitellään arkisin klo: 8 - 16. Muina aikoina tehdyt tilaukset käsitellään seuraavien arkipäivien aikana.

Kaikki tilaukset toimitetaan kun maksu tilaukseen on varmistunut. 

Kaikkiin tilauksiin alle 70€ lisätään toimituskulut € 6,90 

KAIKKI YLI 70 € ARVOISET TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA, MUTTA NIIHIN EI SISÄLLY JAKELUA.

Toimitusehdoilla Postin kotiinkuljetus tai Matkahuolto jakopaketti toimituskuluihin lisätään 12,90 € tilauksen loppusummasta riippumatta.

Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle!

Noutamattomat paketit

Noutamattomista tilauksista perimme 14,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.

Pikku Piia Oy on 1987 perustettu perheyritys ja toiminta on keskittynyt nykyisin verkkokauppaan.

Valikoimistamme löytyy lastentarvikkeita ja leluja laidasta laitaan ja tietenkin alan parhaat merkit kuten esim: PIKKU PIIA, BRITAX, NORD, JOIE, CYBEX, FISHER PRICE, BABY BJÖRN, FEHN, HAPE, CLEMENTONI. BABY DAN, BIBETTA, GROBAG, BAMBINO MIO, NUK, AVENT, AINU, jne.

Mikäli etsimääsi tuotetta ei siis löydy nettikaupastamme, kannattaa sitä tiedustella   palaute-osiomme kautta tai puhelimitse: 05-341 4460

Noutopiste on käytettävissä arkisin 8.00 - 16.00

Asiakastietorekisterikuvaus

Henkilötietolaki ( 523/99 10& )

Rekisterinpitäjä

Pikku Piia Oy

Kaupinkatu 14

45130 Kouvola

Puh. 05 3414460

myynti@pikkupiia.fi

Y-tunnus: 0697406-8

Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:Asiakassuhteiden hoito ja markkinointi. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Rekisterin sisältö: Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero sähköpostisoite, tilaushistoria ja seurantatiedot. Rekisterin tallennetaan myös lupa markkinointiviestintään.

Tietolähteet: Tiedot vain suoraan asiakkaalta ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tallentuvat tiedot tulevat kun asiakas tekee ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu käytettävillä teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaiista käyttäjätunnusta ja salasanaa, joita voi saada vain henkilökunta, joiden asema ja toimenkuva sitä edellyttää.

Yhteydenotto asiakaspalveluun: Yhteyttä voit ottaa aina verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Autamme sinua mielellämme sähköpostin ja puhelimen välityksella. Tavoitat meidät arkisin 9.00 - 16.00 puhelimitse 05 3414460 tai s-posti myynti@pikkupiia.fi

Mukavia ostohetkiä verkkokaupassamme!