Info

Verkkokaupamme tilauksia käsitellään arkisin klo:
8 - 16. Muina aikoina tehdyt tilaukset käsitellään seuraavan arkipäivän aikana.

Kaikki tilaukset toimitetaan vasta kun tilauksen maksutapahtuma on varmistunut onnistuneesti. Myös noutotilausten maksu tapahtuu verkkokaupan kautta. 

Kaikkiin alle 79,90 € arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 €.
(toimitus määräpaikkakunnalle asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen)

KAIKKI YLI 79,90 € ARVOISET TILAUKSET TOIMITAMME MÄÄRÄPAIKKAKUNNALLE ILMAN TOIMITUSKULUJA (EI SISÄLLÄ KOTIINKULJETUSTA).

Mikäli valitset toimitustavaksi POSTI:n kotipaketin tai MATKAHUOLLO:n jakopaketin,  niin toimituskuluihin lisätään 5,00 € tilauksen loppusummasta riippuen. Yli 200,00 €uron tilaukset myös kotiin saakka ilman rahtiveloitusta.

Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle tai muutoin Suomen ulkopuolelle!

Noutamattomat paketit:

Noutamattomista tilauksista perimme 14,90 euroa, joka vastaa meille aiheutuneiden toimitus-, pakkaus- ja käsittelykujen todellisia kustannuksia.

Valikoimistamme löytyy lastentarvikkeita ja leluja laidasta laitaan ja tietenkin alan parhaat merkit kuten esim: PIKKU PIIA, DOOKY, BRITAX, NORD, JOIE, FISHER PRICE, FEHN, HAPE, CLEMENTONI. BABY DAN, BIBETTA, BAMBINO MIO, NUK, AVENT, AINU, jne.

Mikäli etsimääsi tuotetta ei siis löydy verkkokaupastamme, kannattaa sitä tiedustella palaute-osiomme kautta tai puhelimitse: 05-341 4460

Tuotteita voi tilata noudettavaksi varastomme noutopisteestä (Kouvolasta) tai toimitettavaksi toiselle paikkakunalle. Noutotilauksista ei veloiteta toimitusmaksua. Tilaukset ovat normaalisti noudettavissa heti samana tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat ilmoituksen s-postitse sekä tekstiviestillä kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa. Noutopiste on käytettävissä arkisin 8.00 - 16.00

Asiakastietorekisterikuvaus

Henkilötietolaki ( 523/99 10& )

Rekisterinpitäjä

Lapsekas Oy

Kaupinkatu 14

45130 Kouvola

Puh. 05 3414460

myynti@pikkupiia.fi

Y-tunnus: 0896241-5

Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:Asiakassuhteiden hoito ja markkinointi. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Rekisterin sisältö: Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero sähköpostisoite, tilaushistoria ja seurantatiedot. Rekisterin tallennetaan myös lupa markkinointiviestintään.

Tietolähteet: Tiedot vain suoraan asiakkaalta ja yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tallentuvat tiedot tulevat kun asiakas tekee ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu käytettävillä teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaiista käyttäjätunnusta ja salasanaa, joita voi saada vain henkilökunta, joiden asema ja toimenkuva sitä edellyttää.

Yhteydenotto asiakaspalveluun: Yhteyttä voit ottaa aina verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Autamme sinua mielellämme sähköpostin ja puhelimen välityksella. Tavoitat meidät arkisin 9.00 - 16.00 puhelimitse 05 3414460 tai s-posti myynti@pikkupiia.fi

Mukavia ostohetkiä verkkokaupassamme!