Toimitusehdot

ARVOISAT ASIAKKAAMME!

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (Manner-Suomi)!  
Emme toimita Ahvenanmaalle tai ulkomaille!

Toimipaikkamme sijaitsee Kouvolassa ja verkkokauppamme kautta tehtyjä (maksettuja) tilauksia voi noutaa varastomme noutopisteestä. Saat ilmoituksen s-postitse, kun tilaus on valmiina noudettavakasi. Noudettavista tilauksista ei veloiteta toimituskuluja!
Noutopiste on käytettävissä arkisin 8.00 - 16.00

Muut kuin noudettavat tilaukset toimitetaan POSTIN tai MATKAHUOLLON välityksellä
Voit valita haluamasi toimitustavan ja määräpaikan tilauksen tekemisen yhteydessä.

HUOMIOITHAN kuitenkin, että POSTI ja MATKAHUOLTO voivat tarvittaessa ohjata lähetyksesi myös johonkin muuhun kuin alunperin valitsemaasi toimipisteeseen ilman erillistä ilmoitusta asiasta. Mahdolliseen pakettien uudelleen ohjaamiseen me emme lähettäjänä pysty millään tavoin vaikuttamaan emmekä hyväksy noutopisteen vaihdosta johtuvien pakettien palautumisia noutamattomina lähetyksinä.

POSTI tai MATKAHUOLTO saattaa joutua ohjaamaan lähetyksiä toisiin toimipisteisiin silloin, jos valittu toimipiste tai esimerkiksi Postin pakettiautomaatti on tilapäisesti täynnä.

HUOM!
Mitä tapahtuu, jos olet valinnut Postin pakettiautomaatin haluamakseni noutopisteeksi, mutta sinulle tuleva lähetys onkin liian iso sinne tai ei jostain muusta syystä mahdu automaattiin?
Pakettiautomaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 59 cm x 36 cm x 60 cm.
Mikäli paketti ei mahdu automaattiin tai automaatti on täynnä, niin paketti ohjataan määräpaikkakunnan postiin ikään kuin paketin ohjausta ei olisi ollutkaan käytössä.
Saat saapumisilmoituksella tiedon siitä, mistä voit pakettisi noutaa.
Silloin kun olet vastaanottamassa todella suuria paketteja, kannattaa palvelusta valita joku muu noutopaikka kuin automaatti tai ottaa ohjauspalvelu pois päältä.

TILAUSTEN MAKSAMINEN
Kaikki tilaukset tulee maksaa (tai valita haluttu maksutapa) tilauksen tekemisen yhteydessä.

Tuotteet lähtevät toimitukseen varastostamme viipymättä heti kun olemme saaneet vahvistuksen maksutapahtuman onnistumisesta. Ennen klo 14.00 arkipäivinä järjestelmäämme onnistuneesti saapuneet tilaukset pyritään toimittamaan eteenpäin vielä saman päivän aikana tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.
(Emme kuitenkaan pysty vastaamaan Postin tai Matkahuollon toiminnasta tai heidän kuljetusaikatauluistaan)
Verkkokauppamme järjestelmästä lähtee toimitusilmoitus vastaanottajan s-postiin heti kun tilaus on lähtenyt toimitukseen meiltä. Tuo toimitusilmoitus sisältää linkin, jolla vastaanottaja voi seurata lähetyksen kulkua.
HUOM! Vastaanottajan s-postin suojausasetuksista riippuen, verkkokauppamme lähettämiä ilmoitusviestejä saattaa joskus ohjautua roskaposteihin. Jos et siis ole saanut minkäänlaista toimitusvahvistusta viimeistään 3 pv:n kuluttua tilauksesi tekemisestä, niin tarkistathan roskapostilaatikkosi tai otat meihin yhteyttä!

Toimituskustannukset ovat 6,90 €uroa/tilaus. 

HUOM!

KAIKKI YLI 70 € ARVOISET TILAUKSET TOIMITETAAN MÄÄRÄPAIKKAKUNNALLE ILMAN TOIMITUSKULUJA, MUTTA JAKELU EI SISÄLLY HINTAAN!

Toimitusehdoilla Postin kotiinkuljetus tai Matkahuolto jakopaketti toimituskuluihin lisätään 12,90 € tilauksen loppusummasta riippumatta.

HUOM! POSTI ja MATKAHUOLTO lähettävät pakettien saapumisesta ilmoitukset vain tekstiviestinä ja/tai s-postilla (ei paperisia saapumisilmoituksia), joten huolehdithan tilausta tehdessäsi, että matkapuhelinnumerosi sekä s-postiosoitteesi ovat oikeat! 
POSTI säilyttää paketteja toimipisteissään vain (1) viikon ajan, jonka jälkeen paketit palautetaan takaisin lähettäjälle. HUOM! Posti ja MH voivat omavaltaisesti muuttaa lähetyksen määräpaikkaa/noutopistettä tarpeen mukaan esimerkiksi paketin koosta johtuen. Valitessasi noutopisteeksi POSTIN pakettiautomaatin, sinun tulee huomioida seuraavaa: POSTI:n käytäntö näissä Smartpost paketeissa on, että jos automaatti on täynnä tai paketti ylittää mitoiltaan pakettiautomaatin määritellyt maksimirajat, niin ne toimitetaan johonkin toiseen postin toimipisteeseen noudettavaksi.

Tähän me emme lähettäjänä voi millään tavoin vaikuttaa.

Noutamattomana palautuneista paketeista veloitamme 14,90 € maksun meille aiheutuvista ylimääräisistä kuluista.
Muistathan siis noutaa pakettisi mahdollisimman pikaisesti saapumisilmoituksen saatuasi, kiitos!

RAJOITUKSET

Toimitukset ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaille ainoastaan vanhempien kirjallisella suostumuksella. Tilauksia ei toimiteta mikäli yhteystiedot ovat puutteelliset.

PALAUTUSOIKEUS

HUOM! Turhien "yllätyksien" ja sitä kautta aiheettomien asiakaspalautuksien välttämiseksi, olkaa hyvät ja tutustukaa aina huolellisesti tilattavien tuotteiden tuotetietoihin, mittatietoihin, sisältöön ja muihin ominaisuuksiin ennen tilauksen tekemistä ja maksamista, KIITOS!

Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus mikäli palautukseen oikeuttavat ehdot täyttyvät. Palautettavan tuotteen täytyy olla täysin käyttämätön ja myyntikelpoisessa kunnossa tuotepakkaus mukaan lukien! Mikäli palautetun tuotteen/myyntipakkauksen kunnossa havaitaan puutteita tai huomautettavaa, emme valitettavasti voi hyväksyä palautettua tuotetta hyvitettäväksemme täydestä myyntihinnasta, vaan arvioimme tuotteelle tietyn arvon alennuksen. Tuotteen palautustapa sopimuksen mukaan Postin asiakaspalautuksena.
Emme hyväksy palautuksia hygieniatuotteista, levyistä tai vastaavista jos pakkaukset on avattu.
HUOM! Imetysliivit, alushousut, tukivyöt sekä uima-asut luokitellaan hygieniatuotteiksi (alusvaatteet), joille ei hygieniasyistä myönnetä vaihto-/palautusoikeutta! (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §)
HUOM! Poistohintaisille, myymäläkappaleille, II-laatuisille, takuukorjatuille tai muille poistotuotteille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

HUOM! Mahdollisesta vaihdosta toiseen tuotteeseen asiakas maksaa palautus- sekä uudet toimituskulut itse!

NOUTAMATTOMAT/LUNASTAMATTOMAT PAKETIT:

Noutamattomina tai muuten lunastamattomina meille takaisin palautuneista lähetyksistä perimme 14,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.

HUOM ! Palautuksista ja palautustavasta pitää sopia myyjän kanssa aina ennen palautusta sähköpostitse myynti@pikkupiia.fi tai soittamalla numeroon 053414460

Kauppahinta kokonaisuudessaan palautetaan vain kun palautusehdot täyttyvät.
HUOM! Mikäli palautat rahtivapaasti toimitetusta tilauksestasi osan tuotteista niin, että lopullisen toteutuneen tilauksen arvo jää alle rahtivapauteen oikeuttavan rajan (70 €), vähennetään takaisin maksettavasta rahasummasta toimitusmaksun osuus 6,90 €)

MITEN MAKSAN VERKKOTILAUKSENI?

Tarkasta ostoskorissa olevat tuotteet  ja niiden kappalemäärät. Täytä sen jälkeen yhteystietosi. Voit valita haluamasi toimitustavan valikosta. Yhteenvedosta näet tilauksesi loppusumman toimituskuluineen. Vahvista, että olet lukenut ja hyväksynyt toimitusehdot. Paina lopuksi Maksa-painiketta.

  • MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA TAI LUOTTOKORTILLA

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla verkkomaksuna tai sitten Luottokunnan luottokortilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

  • JOUSTO

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.co                                       

  • Collector

Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu. Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille jopa 2000 euron ostoksensa verkkokaupassa. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana. Collector Lasku- ja Osamaksu on kauppiaalle riskitön tapa myydä laskulla ja rahoitus on aina mukana automaattisesti. Collector kantaa kuluttajariskin 100 %:sesti ja rahat ovat tilitettävissä 5 pankkipäivän kuluttua myyntihetkestä. Collector maksutavan kustannukset kauppiaalle ovat samat kuin luottokorttimaksuissa.

Lisätietoja: www.collector.fi