Toimitusehdot

ARVOISAT ASIAKKAAMME!

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (Manner-Suomi)!  Emme toimita Ahvenanmaalle tai ulkomaille!

Myymälämme sijaitsee Kouvolassa ja ostoksia voi tulla tekemään myös suoraan myymäläämme. Myymälästä noudettavat tuotteet voi tilata etukäteen, mutta niitä ei tarvitse maksaa etukäteen. Maksun voi suorittaa noudon yhteydessä myymälässä. Noudettavista tuotteista ei veloiteta toimitusmaksua!

Käytäntömme mukaan toimitamme kaikki toimitettavat tilaukset ainoastaan ennakkoon maksettuina ja kun saamme vahvistuksen maksusta, niin tilaus toimitetaan viipymättä asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen varastotuotteiden osalta. Muissa tuotteissa toimitusaika on 1 - 2 viikkoa tuotteesta ja toimittajasta riippuen.  

Toimituskustannukset ovat 6,90 €uroa/tilaus. 

HUOM!

KAIKKI YLI 70 € ARVOISET TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA, MUTTA NE EI SISÄLLÄ JAKELUA.

Toimitusehdoilla Postin kotiinkuljetus tai Matkahuolto jakopaketti toimituskuluihin lisätään 12,90 € tilauksen loppusummasta riippumatta.

RAJOITUKSET

Toimitukset ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaille ainoastaan vanhempien kirjallisella suostumuksella. Tilauksia ei toimiteta mikäli yhteystiedot ovat puutteelliset.

PALAUTUSOIKEUS

Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla täysin käyttämätön ja myyntikelpoisessa kunnossa tuotepakkaus mukaan lukien! Mikäli palautetun tuotteen/myyntipakkauksen kunnossa havaitaan puutteita tai huomautettavaa, emme valitettavasti voi hyväksyä palautettua tuotetta hyvitettäväksemme täydestä myyntihinnasta, vaan arvioimme tuotteelle tietyn arvon alennuksen. Tuotteen palautustapa sopimuksen mukaan Postin asiakaspalautuksena tai Matkahuollon palautusnumerolla, joka pitää pyytää ennen palautusta.

Emme hyväksy palautuksia hygieniatuotteista, levyistä tai vastaavista jos pakkaukset on avattu.
HUOM! Imetysliivit, alushousut, tukivyöt sekä uima-asut luokitellaan hygieniatuotteiksi (alusvaatteet), joille ei hygieniasyistä myönnetä vaihto-/palautusoikeutta! 
(Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §)

HUOM! Vaihdosta toiseen tuotteeseen asiakas maksaa palautuskulut itse!

NOUTAMATTOMAT PAKETIT:

Noutamattomista tilauksista perimme 14,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.

HUOM ! Palautuksista ja palautustavasta pitää sopia myyjän kanssa aina ennen palautusta sähköpostitse myynti@pikkupiia.fi tai soittamalla numeroon 053414460

Kauppahinta kokonaisuudessaan palautetaan palautusehtojen täyttyessä ja myös palautusrahti, jos palautus on tehty myyjän kanssa sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa palautamme rahdista vain sen osan mitä se olisi maksanut ohjeiden mukaisesti tehtynä.   

MITEN MAKSAN VERKKOTILAUKSENI?

Tarkasta ostoskorissa olevat tuotteet  ja niiden kappalemäärät. Täytä sen jälkeen yhteystietosi. Voit valita haluamasi toimitustavan valikosta. Yhteenvedosta näet tilauksesi loppusumman toimituskuluineen. Vahvista, että olet lukenut ja hyväksynyt toimitusehdot. Paina lopuksi Maksa-painiketta.

Myymälästä noudettavat tuotteet voidaan maksaa myymälään.

  • MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA TAI LUOTTOKORTILLA

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla verkkomaksuna tai sitten Luottokunnan luottokortilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

  • JOUSTO

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.co                                       

  • Collector

Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu. Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille jopa 2000 euron ostoksensa verkkokaupassa. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana. Collector Lasku- ja Osamaksu on kauppiaalle riskitön tapa myydä laskulla ja rahoitus on aina mukana automaattisesti. Collector kantaa kuluttajariskin 100 %:sesti ja rahat ovat tilitettävissä 5 pankkipäivän kuluttua myyntihetkestä. Collector maksutavan kustannukset kauppiaalle ovat samat kuin luottokorttimaksuissa.

Lisätietoja: www.collector.fi