BABY DAN DanChair Syöttötuoli, WHITE WASH (Valkopesty)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 129,00 12900 169,00 € 16900
Määrä: kpl

Suosittu BABY DAN DanChair - muuntuva syöttötuoli värillä: WHITE WASH (valkopesty)!
Dan Chair Syöttötuoli on säädettävissä ja muunneltavissa istujan koon mukaan sopivaksi. Soveltuu käytettäväksi n. 6 kk ikäisestä alkaen aina aikuiseksi asti!
Sisältää irrotettavan turvakaaren sekä turvavaljaat.

Sulavalinjainen muotoilu pyöristetyillä reunoilla sekä vahvistettu selkänoja. Baby Danin syöttötuolissa lapsi istuu turvallisesti ja tuetusti 6 kk alkaen. Tuoli tukee lapsen jalkoja ja selkää parhaalla mahdollisella tavalla. Tuoli on suunniteltu kestämään 1-3-vuotiaan välillä reipastakin käsittelyä ja se muuntautuu mukavaksi istuimeksi koululaiselle niin ruokailuun kuin läksyjen tekoon. Tuolissa on erityispitkät tukijalat ja se seisoo tukevasti lapsen kiivetessä tuolille ja siitä pois. 

Turvakaari on irrotettava ja jalkatuki sekä istuin säädettävissä eri korkeuksille, joten tuoli kasvaa lapsen mukana. Voidaan käyttää n. 6 kk ikäisestä aina aikuiseksi asti. Hihnan ja turvakaaren ansiosta tuoli on helppo ja nopea koota. Sekä hihna että turvakaari sisältyvät pakkaukseen. Baby Danin syöttötuoli on EN 14988 mukainen, DVN-hyväksytty ja VAREFAKTA-merkitty. 

Koko: 83 x 49 x 57 cm

Materiaali: Kumipuu
Väri: WHITE WASH (valkopesty)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.