BABY DAN Ebba Turvaportti, MUSTA

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 62,90
Määrä: kpl

Suosittu Baby Dan EBBA Turvaportti saatavana nyt myös MUSTANA!

Baby Dan EBBA on ainutlaatuinen ja ultrajoustava asennusjärjstelmä, joka sopii lähes mihin tahansa aukkoon.


Asennettuna ovenkarmin sisäpuolelle portti sopii 67 - 105,5 cm levyisiin oviaukkoihin. Karmin ulkopuolelle asennettuna levys on noin 5 cm vähemmän.

BabyDan EBBA -turvaportti sopii täydellisesti, jos haluat pitää lapsesi turvassa vaarallisesta portaikosta tai rajata lapsen pääsyä johonkin muuhun tilaan. Erittäin joustavan seinäkiinnityksen ansiosta portti voidaan kiinnittää aukon tai ovenkarmin sisä- tai ulkopuolelle, joten se sopii melkein mihin tahansa aukkoon. EBBA on karmiin/seinään asennettava turvaportti, eli se kiinnitetään ruuveilla seinään tai ovenkarmiin. Kun portti on kertaalleen asennettu, se on helposti irrotettavissa ja asennettavissa taas takaisin paikoilleen ilman työkaluja. EBBA porttia pystyy käyttämään yhdelläkin kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi esim. pienokaisesi kantamiseen.

Baby Dan EBBA on ainutlaatuinen ja ultrajoustava asennusjärjstelmä, joka sopii lähes mihin tahansa aukkoon. Seinäkiinnikkeet voidaan kääntää sopimaan joko ovenkarmin sisä tai ulkopuolelle. Ebba portti voidaan avata molempiin suuntiin yhdellä kädellä. Pika irrotus tekee sen poistamisen ja takaisin paikoilleen laiton helpoksi.

Asennettuna ovenkarmin sisäpuolelle portti sopii 67 - 105,5 cm levyisiin oviaukkoihin. Karmin ulkopuolelle asennettuna levys on noin 5 cm vähemmän.

Saatavana valkoisena.

Testattu ja hyväksytty EN1930:2011 mukaisesti

Valmistettu Tanskassa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.