ALE 39 %
Uusi
  • BRITAX Dualfix M i-Size BR Turvaistuin Storm Grey ZS SB
  • BRITAX Dualfix M i-Size BR Turvaistuin Storm Grey ZS SB
  • BRITAX Dualfix M i-Size BR Turvaistuin Storm Grey ZS SB
BRITAX

BRITAX Dualfix M i-Size BR Turvaistuin Storm Grey ZS SB

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 349,00 34900 578,90 € 57890
Määrä: kpl

DUALFIX M i-SIZE -turvaistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti automatkoilla. 

Pitkäkestoista mukavuutta sinulle ja lapsellesi

Vaikka turvakaukalo on kevyt ja kannettava vaihtoehto lapsesi ensimmäisten kuukausien ajaksi, lapsen kasvaessa autoon jäävä turvaistuin voi olla mieluisampi vaihtoehto. Silloin arvostat istuimen 360 asteen pyörimistä, jonka avulla voit helposti asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää valjaat. DUALFIX M i-SIZE sopii vähintään 61 cm:n pituisille lapsille ja siinä on 12 kallistusasentoa sekä selkä että kasvot menosuuntaan ja säädettävä rebound bar jotka takaavat täydellisen mukavuuden jopa 4-vuotiaille.


Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi emme tingi turvallisuudesta. Sisäiset standardimme ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). DUALFIX M i-SIZE-turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään, tai patentoitu Pivot Link ISOFIX-järjestelmämme. Tämä suojaa lastasi onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Siihen voit luottaa.


Saksassa valmistettua laatua

Saksassa valmistettua laatua

Haluamme pitää kaikki lapset turvassa, joka päivä. Varmistamme parhaan mahdollisen laadun pitämällä tuotteen koko kehitysprosessin yhden katon alla: alkuperäisestä ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Standardimme ylittävät lain vaatimukset, ja testaamme turvaistuimiamme säännöllisesti nykyaikaisessa törmäystestikeskuksessamme. Niin varmistamme, että lapsesi turvataan aina erityisen hyvin.

Palkittu


StiWa 10/2018
ADAC 10/2018
ÖAMTC 10/2018
iF Design Award 2018

Ominaisuudet

Korkeussäädettävä tukijalka
Tukijalka tarjoaa lisävakautta istuimelle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa, mikä auttaa suojelemaan lastasi. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan.

Nopeasti irrotettava päällinen
Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Kääntyy 360 astetta
Koska turvaistuin kääntyy 360 astetta, se on helppo kääntää selkä menosuuntaan-asennosta kasvot menosuuntaan-asentoon ja päinvastoin tarvitsematta asentaa turvaistuinta uudelleen. Lisäksi voit kääntää turvaistuimen pysäköidyn auton avointa ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen ja valjaat kiinnittää. Käännä sitten turvaistuinta takaisin haluamaasi matkustussuuntaan, kunnes se naksahtaa paikalleen – ja voit lähteä matkaan.

Säädettävä rebound bar
Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan
Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan
Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Britax Römerin Pivo Link-järjestelmä
Törmäyksen sattussa panentoitu Pivot Link-järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspain auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla
Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi tämä istuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Korkeat suojaavat sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

V-muotoinen niskatuki
Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Pehmeät tekniset rintapehmikkeet
Uudet pehmeät tekniset rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Viisipistevaljaat
Uskomme, että äiisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Mikä DUALFIX sopii parhaiten minun lapselleni?

Tutustu DUALFIX-mallistoon ja löydä täydellinen turvaistuin perheellesi! Jokainen malli on suunniteltu ja kehitetty viimeisimpiä yksityiskohtia myöten kuljettamaan turvallisesti kaikkein tärkeintä – sinun lastasi.

NÄYTÄ TUOTEVERTAILU


Mikä DUALFIX sopii parhaiten minun lapselleni?

Tuotetiedot

Forward facing
Asennus kasvot menosuuntaan 76 - 105 cm
Backward facing
Asennus selkä menosuuntaan 61 - 105 cm
Mitat (K x L x S)
48 x 44 x 74 cm
Tuotteen paino
15 Paino

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.