DONE BY DEER

DONE BY DEEAR Stick & Stay Ruokailualusta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 13 kpl

Hinta: 23,95 2395
Määrä: kpl

Odotettu UUTUUS Done By Deer:iltä!

Suloinen norsun muotoinen, silikoninen ruokailualusta sormiruokailuun!
Näppärää ja hygieenistä!

Koko: 21 x 17 x 3 cm


Saatavana kolmessa eri värissä!

 

UUTUUS! Stck & Stay Ruokailualusta Done by Deeriltä!

  • 100 % silikoninen ruokailualusta tarttuu tiukasti pöydän pintaan
  • Helppo puhdistaa käsin tai astianpesukoneessa
  • Sopii myös monien syöttötuolien tarjottimille
  • Kolme eri väriä

Done by Deer Stick & Stay Ruokailualusta on ihana uutuustuote suositulta Done by Deeriltä. Alusta tarttuu pöydän pintaan helposti kiinni eikä se luista karkuun lapsen ruokaillessa sormin tai välinein. Näin lapsen on helppo keskittyä ruokailuun täysillä ja harjoitella omaan tahtiin. Alusta tarttuu kevyesti painamalla tasaisiin pintoihin, kuten lakattuun puupintaan, lasiin, viiluun ja vahakankaaseen. Elefantin korvan takana on pieni läppä, josta alusta on helppo irrottaa pöydästä, mutta tätä vinkkiä ei kannata kertoa lapsille! 

Tutun Elphee-elefantin muotoon valmistettu ruokailualusta kannustaa lasta itsenäiseen ruokailuun ja se sopiikin erinomaisesti ruokailun harjoitteluun. Ruokailualustassa on pyöristetyt sisäreunat, jotta lapsen on helppo kauhoa ruokailualusta täysin tyhjäksi.

100% elintarvikeluokan silikonista valmistettu ruokailualusta ei kulu helposti vaan kestää käyttöä. Silikoni on hypoallerginen ja turvallinen materiaali eikä se sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai PVC:ta. Ruokailualusta kestää käytön uunissa, mikroaaltouunissa sekä astianpesukoneessa, aina -40°C jopa 230°C saakka!

Stick & Stay Ruokailualusta sopii useimpien syöttötuolien tarjottimiin. Ruokailualustoja on saatavilla kolmessa eri värissä - harmaana, sinisenä sekä puuterina.

Koko: 21 x 17 x 3 cm 

Materiaali: 100% Silikoni (elintarvikeluokan)

Puhdistus: Konepestävä (100°C asti). Mikroaaltouunin kestävä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.