DOOKY

DOOKY Aurinkovarjo Vaunuun/Rattaaseen 76 cm, Beige lehdet

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 28,90 2890
Määrä: kpl
Suojellaksesi lastasi auringon kirkkailta säteiltä, Dooky on kehittänyt ainutlaatuisen aurinkovarjon kiinnitettäväksi vaunuihin tai rattaisiin. Tämän aurinkovarjo suojaa lastasi auringonvalolta, on joustava kaikkiin suuntiin ja erittäin käytännöllinen!
Kun menet pienokaisesi kanssa ulos kesällä, on tärkeää suojata hänen herkkää ihoa. Aurinkovoiteen käytön lisäksi on viisasta asentaa aurinkovarjo vaunuun tai rattaisiin. Sellainen mikä suojaa auringon haitallisilta säteiltä. Dooky aurinkovarjossa on UPF 50+ suoja, ja sen 76 cm läpimitta on riittävän suuri.

Taipuisa Dooky aurinkovarjo varmistaa että ilma pääsee aina kiertämään kantokopassa. Mhin suuntaan tahansa oletkin menossa ja mistä aurinko paistaa: Dooky aurinkovarjoa voi kääntää 180 astetta. Sen lisäksi,sen 'flex' teknologia antaa sinun taivuttaa aurinkovarjoa ylhäältä ja alhaalta. Täten voit luoda optimaalisen varjon vaunuihin ja rattaisiin.

Dooky aurinkosuoja on fiksu ja universaali koska se kiinnittyy kaikkien vaunu ja ratasmerkkien aisoihin. Pyöreisiin sekä kulmikkaisiin putkiin. Aurinkosuoja on helppo kiinnittää työntöaisaan sen 'easyfix' systeemillä. Tuulikaan ei haittaa, koska aurinkovarjon runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joten se erittäin vahva ja tuulenkestävä.

Aurinkovarjo on valmistettu vettä hylkivästä 100% polyesteristä. Jos aurinkovarjo likaantuu, se on helppo puhdistaa saippuavedellä ja märällä liinalla. Kun sitä ei tarvita, Dooky aurinkovarjo taittuu kasaan mukana tulevaan suojapussiinsa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.