PIKKU PIIA

MUOVITETTU FROTEE 70 x 75 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 9,50 950
Määrä: kpl
Muovitettu frotee on erittäin käytännöllinen ja monikäyttöinen tuote!
Muovitettua froteeta voi käyttää kosteussuojana esim. vauvan kehdossa, vaunukopassa tai lapsen/vanhuksen sängyssä. Muovitettu frotee toimii myös kätevänä suoja-alustana esim. lemmikkien vesi- ja ruokakuppien alla. Siitä voi tehdä myös kätevästi vaikka laudeliinan tai vaikka vauvan pulautussuojan tms. - käyttötarkoituksia on monia.
Koko: 70 x 75 cm (leikattavissa)


Valmistettu SUOMESSA!

Muovitettu frotee on erittäin käytännöllinen ja monikäyttöinen tuote!
Muovitettua froteeta voi käyttää kosteussuojana esim. vauvan kehdossa, vaunukopassa tai lapsen/vanhuksen sängyssä. Muovitettu frotee toimii myös kätevänä suoja-alustana esim. lemmikkien vesi- ja ruokakuppien alla. Siitä voi tehdä myös kätevästi vaikka laudeliinan tai vaikka vauvan pulautussuojan tms. - käyttötarkoituksia on monia.Kosteusalusta suojaa lapsen sängyn patjaa pissivahingoilta ja pulautuksilta.

Pintapuoli on miellyttävän tuntuista froteeta ja pohjapuolella kosteutta läpäisemätön muovitus. Muovitettu frotee on pinnoitettu Suomessa pinnoitusalan ammattilaisella, jolla on vuosikymmenten kokemus alalta.
 

Muovitettu frotee on vinyylipinnoitettu kangas, joka ei sisällä haitallisia ftalaatteja. Se on nesteitä läpäisemätön ja tehokaasti kosteutta imevä. Muovitettu frotee soveltuu erinomaisesti lasten tuotteisiin, esimerkiksi suoja- ja hoitoalustojen materiaaliksi.

Muovitettu frotee voidaan pestä 60-asteisessa konepesussa.

Muovitetun froteen määrämittaisessa palassa ei ole lainkaan saumoja eikä se purkaudu, joten voit halutessasi leikata ja muoilla sitä pienempiin paloihin ja haluamaasi muotoon.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.