ALE 43 %
  • NUK Star Silikoni Huvitutit ROOSA 0-6 kk, 2kpl/pkt
  • NUK Star Silikoni Huvitutit ROOSA 0-6 kk, 2kpl/pkt
NUK

NUK Star Silikoni Huvitutit ROOSA 0-6 kk, 2kpl/pkt

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 3,90 390 6,90 € 690
Määrä: kpl
NUK Star ROOSA 0-6kk!
Kätevä boxipakkaus toimii myös säilytysrasiana tuteille.

Tehden yhteistyötä hammaslääketieteen ekspertin Tohtori von Treuenfelsin kanssa, ja lääketieteen ja tekniikan viimeisimpiinkin löytöihin perusten olemme onnistuneet kehittämään tutin joka ei pelkästään rauhoita, mutta vaikuttaa myös lapsesi terveeseen kokoinas kehittymiseen. Kuten kuvasta näkyy, innovaatio on yksityiskohdissa.

NUK Star ortodonttiset tutit 0-6 kk

  • Silikonia
  • Extra pehmeä
  • Luonnollinen muotoilu
  • Enemmän tilaa suussa.

NUK Star -tutti edistää leuan, kitalaen, kielen, huulien ja hampaiden operatiivista vuorovaikutusta, joka on edellytys ravinnon ottamisen, hengittämisen ja puheen kehittymiselle, joten se on tärkeä myötävaikuttaja lapsen kokonaisvaltaisessa kehityksessä.
 

EXTRA PEHMEÄ: sisäpuolen pehmeät kanavat tekevät tutista erityisen pehmeän ja joustavan. Vähentää leukaan kohdistuvaa painetta ja näin ollen hampaiden väärin linjautumisen riskiä.

LUONNOLLINEN MUOTO: NUK tutti on erityisesti muotoiltu simuloimaan äidin rintaa rintaruokinnan aikana, johtaen luonnollisen imemisen aistimukseen.

ENEMMÄN TILAA: Litistetty muoto antaa kielelle optimaalisen tilan suussa mahdollistaen luonnollisen imemisliikkeen. NUK Star tutti on EN 1400 standardin mukainen.

KÄYTTÖ: Pese ja steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttöä ja jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesemään tutin lämpimässä vedessä käyttäen mietoa käsitiskiainetta ja steriloimaan kiehuvassa vedessä (max. 5 min.).
Purista mahdollinen tutin sisälle mennyt vesi ja desinfiointiaine pois ja anna tutin kuivua.
Älä koskaan pese tuttia tiskikoneessa, konetiskiaine voi vaurioittaa tutin materiaaleja!
Älä steriloi tuttia mikroaaltouunissa – se voi aiheuttaa tutin epämuodostumista ja vioittaa tuotetta. Suosittelemme sterilointiin NUK Vapo Rapid Höyrysterilointilaitetta.

VAROITUS! Käyttöaika: 4 vuotta valmistuspäivämäärästä – katso leima. (säilytetään kuivassa huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna).
Älä koskaan kiinnitä tuttiin kuminauhaa tai kangasnaruja, lapsi saattaa kuristua niihin. Tarkasta tutin kunto ennen jokaista käyttökertaa. Ole erityisen tarkkana silloin kun lapsella on hampaita! Vedä tuttiosaa eri suuntiin ja poista tutti käytöstä mikäli siinä näkyy halkeamia tai muita vaurioita! Jos lapsi onnistuu saamaan tutin kokonaisena suuhunsa, Älä hätäänny! Tutin muotoilun ansiosta lapsi ei pysty nielaisemaan tuttia ja tutin muovilevyssä olevat ilmareiät mahdollistavat riittävän ilman saannin. Poista tutti vauvan suusta mahdollisimman varovasti. Vaihda tutti uuteen n. 1-2 kk kuluttua turvallisuus- ja hygieniasyistä. Vaikka tutissa ei olisikaan näkyviä vaurioita, on se kestävyys saattanut heikentyä. Älä kostuta tuttia lääkkeisiin tai makeisiin aineisiin. Älä puhdista tuttia omassa suussasi – se voi aiheuttaa kariesta. Älä pidä tuttia kylmädesinfiointiliuoksessa valmistajan suosittelemaa aikaa kauemmin, koska materiaalit voivat vaurioitua. Säilytä tutti valolta suojattuna kuivassa ja hygieenisessä paikassa. Säilytä nämä ohjeet sekä valmistajan ja maahantuojan tiedot.

Valmistaja: MAPA GmbH, Saksa / Maahantuoja: LAPSEKAS OY, Kouvola

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.