LAPSEKAS

PIKKU PIIA Muovipinnoitettu Hoitoalusta

Varastossa 7 kpl

Hinta: 29,50
Määrä: kpl

Pikku Piia hoitoalusta soveltuu käytettäväksi lähes minkä tahansa hoitopöydän tai tason päällä.
-Pehmeät vanutäytteiset reunukset
-Muovipinnoitettua puuvillakangasta (pohjalla kevyt nylon)
-Kestävät ommellut saumat


Valmistettu SUOMESSA!

HUOM! Tuotteissa esiintyvien printtien (kuvien/tekstien) sijainti vaihtelee riippuen leikatun palan sijainnista kangasrullalla. Kuvapainatukset "juoksevat" kangasrullalla erimittaisin välein kuosista riippuen. 
Näin ollen, valmiissa tuotteessa printtien sijainnit voivat vaihdella ja poiketa mallikuvissa esiintyvistä kuvapainatuksista!

Pinnoite ei sisällä kiellettyjä kemikaaleja. Pinta: muovipinnoitettu puuvillakangas, pohjakankaana kevyt nylon. Täyte: Keskellä vaahtomuovipatja ja reunoissa muhkea vanutus. Pinta on kosteutta hylkivä. Muovi-pinnoitettu hoitoalusta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla. Kaikki saumat on ommeltuja ja siten erittäin kestäviä. Koko: n. 50 x 65 cm. Soveltuu käytettäväksi lähes minkä tahansa hoitopöydän tai tason päällä.

Arvostele tämä tuote

13.07.2019 - Äiti86

Toiminut hyvin edestä täytettävän pesukoneen päällä kylpyhuoneessa. Ollut nyt 1,5v käytössä, nyt alkaa pituus loppumaan.

05.03.2017 - Myy

Tämä ollut aikaisemman kokemuksen mukaan toimiva malli. Muutaman kuukauden jälkeen valkopohjaiseen taustaan (harmailla tähdillä) näkyy ilmestyvän tummentumaa normaalista pyyhkimisestä huolimatta. Alustan päällä on ollut suoja, tummentuma on ja pysyy, ei lähde millään.