AVENT

AINU MAM Kannelliset Säilytysrasiat, 5 x 120 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 25,90 2590
Määrä: kpl

Ainu MAM Säilytysratkaisu - Äidinmaidon turvalliseen säilömiseen!

*Yhteensopivia AINU MAM Rintapumpun kanssa - maito voidaan pumpata suoraan säilytysrasiaan.

*Pakkaus sisältää 5 kpl kannellisia 120 ml säilytysrasioita
*Erittäin käteviä myös muun vauvan ruuan ja välipalojen säilyttämiseen.
*Kestää myös pakastamisen.

Ainu MAM Säilytysratkaisu on helppo yhdistää Ainu MAM rintapumppuun, näin maidon voi pumpata kätevästi ja hygieenisesti suoraan säilytysratkaisuun. Mitta-asteikosta on helppo tarkistaa maidon määrä. Rintamaidon voi pakastaa vuotamattomassa säilytysratkaisussa tai säilyttää jääkaapissa. Purkkiin voi myös kätevästi merkitä lyijykynällä etikettikohtaan pumppausajankohdan ja merkintä poistuu purkin pesun yhteydessä. Ainu MAM Säilytysratkaisu on mikroaaltouunin kestävä, sen voi pestä astianpesukoneen yläkorissa ja steriloida keittämällä (5 min) aina tarpeen niin vaatiessa.

Kun Ainu MAM Säilytysratkaisuja ei enää tarvita äidinmaidolle ne toimivat kätevinä sosepurkkeina vauvan kiinteän ruuan ensikokeiluissa ja taaperolle niihin voi ottaa mukaan kerhoon ja retkille pientä evästä. Myöhemmin säilytysratkaisut toimivat koko perheen käytössä, vaikka kahvimaidon mukaan ottamisessa. Säilytysratkaisu on ratkaisu, josta on iloa ja hyötyä moneksi vuodeksi.

Kestää astianpesukoneen
 
Voidaan keittää
 
Kestää mikroaaltouunin
 
Voidaan pakastaa
 

Tuotteen ominaisuudet

  • Yhteensopiva Ainu MAM Rintapumppujen kanssa
  • Sopivat elintarvikkeiden pakastimeen
  • Pakkauksessa on 5 kpl 120ml säilytysratkaisu purkkeja kansineen

Käyttövinkit

Pumpattu maito jäähdytetään nopeasti kylmässä vedessä tai jääkaapissa. Maito säilytetään jääkaapin kylmimmässä osassa ja se säilyy siellä ainakin 2–3 vuorokautta. Älä sekoita lämmintä ja kylmää maitoa keskenään. Haista ja maista maitoa aina ennen kuin annat sitä vauvalle.

Pakastettu äidinmaito säilyy jääkaapin pakastelokerossa 2 viikkoa ja pakastimessa 3–6 kuukautta. Älä säilytä rintamaitoa jääkaapin ovessa vaan valitse jääkaapin kylmin kylmin osa (hyllyllä jääkaapin takaosassa, vihanneslaatikon yläpuolella).

Pakastettu äidinmaito sulatetaan jääkaapissa tai vesihauteessa/ juoksevan veden alla. Ala kuumenna maitoa mikroaaltouunissa. Äidinmaito muuttaa hieman makua pakastettaessa ja rasva nousee pinnalle säilytyksen aikana. Sekoita maito hyvin ennen syöttämistä, mutta vältä voimakasta ravistamista. Jäädytetty ja sulatettu maito säilyy jääkaapissa noin vuorokauden. Sulatettua maitoa ei saa pakastaa uudelleen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.