AINU

AINU MAM Manual KÄSIKÄYTTÖINEN RINTAPUMPPU

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 41,90 4190
Määrä: kpl

Ainu MAM käsikäyttöinen rintapumppu

Miellyttävään ja helppoon pumppaamiseen


<iframe width="1200" height="675" src="https://www.youtube.com/embed/9bpEVMdmZGc" title="How to use the MAM Manual Breast Pump  [Official MAM Video]" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Ainu MAM käsikäyttöinen rintapumppu on miellyttävä ja helppo käyttää.  Pumppu on helppo koota ja maidon voi pumpata hygieenisesti suoraan Ainu MAM Easy Start tuttipulloon, josta se on helppo syöttää vauvalle. Jos maito on tarkoitus käyttää vasta myöhemmin voi rintapumppuun liittää Ainu MAM Säilytysratkaisun ja pumpata maidon hygieenisesti suoraan siihen. Säilytysratkaisussa maitoa voi helposti säilyttää jääkaapissa tai tarvittaessa pakastaa.

Ainu MAM käsikäyttöinen rintapumppu on mukava käyttää sen rintakupin ansiosta. Rintakuppia voi käyttää sekä irrotettavan, pehmeän silikonisen lisäosan kanssa tai ilman sitä. Silikoninen lisäosa helpottaa erityisesti, kun pumppaat ensimmäisiä kertoja tai hieman pienempien rinnanpäiden kanssa. Itse rintakuppi on kiinteä, eikä sitä voi irrottaa pumpusta, minkä ansiosta rintakuppi on vakaa.

Käsikäyttöistä rintapumppua käytettäessä suosittelemme, että pumppauksen alussa pumpataan hieman nopeammalla rytmillä ja kun maito alkaa herumaan siirrytään rauhallisempaan rytmiin.

Kestää astianpesukoneen
 
Voidaan keittää

Tuotteen ominaisuudet

  • Helppo koota, käyttää ja puhdistaa
  • Ergonominen muotoilu
  • Rintakuppi, jossa myös irrotettava, pehmeä silikoninen rintakuppi
  • Rintakupin suojus suojaa puhdasta rintakuppia
  • Mukana 160ml Easy Start tuttipullo

Käyttövinkit

Lypsetty maito jäähdytetään nopeasti kylmässä vedessä tai jääkaapissa. Maito säilytetään jääkaapin kylmimmässä osassa ja se säilyy siellä ainakin 2–3 vuorokautta. Älä sekoita lämmintä ja kylmää maitoa keskenään. Haista ja maista maitoa aina ennen kuin annat sitä vauvalle.

Pakastettu äidinmaito säilyy jääkaapin pakastelokerossa 2 viikkoa ja pakastimessa 3–6 kuukautta. Älä säilytä rintamaitoa jääkaapin ovessa vaan valitse jääkaapin kylmin kylmin osa (hyllyllä jääkaapin takaosassa, vihanneslaatikon yläpuolella).

Pakastettu äidinmaito sulatetaan jääkaapissa tai vesihauteessa/ juoksevan veden alla. Ala kuumenna maitoa mikroaaltouunissa. Äidinmaito muuttaa hieman makua pakastettaessa ja rasva nousee pinnalle säilytyksen aikana. Sekoita maito hyvin ennen syöttämistä, mutta vältä voimakasta ravistamista. Jäädytetty ja sulatettu maito säilyy jääkaapissa noin vuorokauden. Sulatettua maitoa ei saa pakastaa uudelleen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.