AINU

AINU MAM Original Night Yötutit 0-6 kk

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 7,50 750
Määrä: kpl

Ainu MAM Night tutti

Tutti joka löytyy pimeässäkin

 
Voidaan keittää ja mikrosteriloida

Ainu MAM Night tutti

Tutti joka löytyy pimeässäkin

Pimeässä hohtava Ainu MAM Night tutti helpottaa sen löytämistä vauvaa nukuttaessa. Tutti on aina oikein päin vauvan suussa ja mukava sekä turvallinen käyttää. Tutti on helppo puhdistaa ja se voidaan steriloida mikrossa omassa kotelossaan.

Silikonissa Ainu MAM tuteissa merkintä MAM SkinSoftTM   tarkoittaa, että tutin imuosan silikoni on erityisen pehmeää ja liukumattomuutensa ansiosta se pysyy vauvan suussa.

Tarkempia tietoja sekä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia löydät Ainun omilta sivuilta: https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-night/

Tuotteen ominaisuudet

  • Hohtaa pimeässä noin tunnin ajan
  • Sekä luonnonkumisena että silikonisena
  • Helppo steriloida

Käyttövinkit

Sterilointi

Ennen käyttöönottoa pese tutti huolellisesti ja steriloi Ainu MAM tutit self-steriloinnilla mikrossa tai keittämällä runsaassa vedessä 5 minuutin ajan. Steriloinnin jälkeen anna tutin jäähtyä. Puhdista tutti ennen jokaista käyttökertaa, voit käyttää mietoa pesuainetta, huuhtele tutti hyvin. Steriloi tutit tarvittaessa. Pienellä vauvalla tutit tulee steriloida tiheämmin kuin isommalla jo lattialla leikkivällä vauvalla.

Vetotesti

Tarkista tutin kunto päivittäin sekä silmämääräisesti, että vetotestillä: tartu tutin imuosaan toisella kädellä ja toisella levyosaan ja vedä voimakkaasti. Jos havaitset tutissa tai sen imuosassa löystymistä, hilseilyä, naarmuja, turpoamista tai muuta poikkeavaa, heitä tutti pois! Osa lääkkeistä, tuoremehuista ja ruoka-aineista saattavat turvottaa luonnonkumisen tutin imuosaa ja näin lyhentää sen käyttöaikaa.

Tutin turvallinen käyttö

Älä koskaan kiinnitä nauhoja tai naruja tuttiin, sillä lapsi saattaa kuristua niihin. Säilytä tutti kuivassa valolta suojatussa rasiassa. Älä jätä tuttia lämpöön tai suoraan auringonpaisteeseen, sillä kuumuus haurastuttaa tuttia. Tutit eivät kestä ikuisesti. Tutin suositeltava käyttöaika on n. 4 viikkoa. Hygieniasyistä on suositeltavaa käyttää useampia tutteja samanaikaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.