AINU

AINU MAM Start Tutit 0-2kk, 2kpl YKSIVÄRISET

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 4 kpl

Hinta: 7,90 790
Määrä: kpl

-0-2 kk
-Pieni ja kevyt ensitutti
-Pehmeä silikoninen imuosa
-Helppo steriloida (kts. video Ainu MAM tuttien steriloinnista)


Voidaan
keittää
 

Voidaan
mikrosteriloida
 

Ainu MAM Start tutti 0-2kk

Pieni ja kevyt ensitutti

Ainu MAM Start tutti on vastasyntyneen ja keskosvauvan pienille kasvoille täydellisesti sopiva tutti. Tutti on hyvin kevyt ja sen. imuosa on erityisen pehmeä. Ainu MAM Start tutti pysyy hyvin vauvan suussa.

Ainu MAM tuteissa merkintä MAM SkinSoftTM   tarkoittaa, että tutin imuosan silikoni on erityisen pehmeää ja liukumattomuutensa ansiosta se pysyy vauvan suussa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Pieni ja kevyt
  • Pehmeä silikoninen imuosa
  • Helppo steriloida

Käyttövinkit

Sterilointi

Ennen käyttöönottoa pese tutti huolellisesti ja steriloi Ainu MAM tutit self-steriloinnilla mikrossa tai keittämällä runsaassa vedessä 5 minuutin ajan. Steriloinnin jälkeen anna tutin jäähtyä. Puhdista tutti ennen jokaista käyttökertaa, voit käyttää mietoa pesuainetta, huuhtele tutti hyvin. Steriloi tutit tarvittaessa. Pienellä vauvalla tutit tulee steriloida tiheämmin kuin isommalla jo lattialla leikkivällä vauvalla.

Vetotesti

Tarkista tutin kunto päivittäin sekä silmämääräisesti, että vetotestillä: tartu tutin imuosaan toisella kädellä ja toisella levyosaan ja vedä voimakkaasti. Jos havaitset tutissa tai sen imuosassa löystymistä, hilseilyä, naarmuja, turpoamista tai muuta poikkeavaa, heitä tutti pois! Osa lääkkeistä, tuoremehuista ja ruoka-aineista saattavat turvottaa luonnonkumisen tutin imuosaa ja näin lyhentää sen käyttöaikaa.

Tutin turvallinen käyttö

Älä koskaan kiinnitä nauhoja tai naruja tuttiin, sillä lapsi saattaa kuristua niihin. Säilytä tutti kuivassa valolta suojatussa rasiassa. Älä jätä tuttia lämpöön tai suoraan auringonpaisteeseen, sillä kuumuus haurastuttaa tuttia. Tutit eivät kestä ikuisesti.
Tutin suositeltava käyttöaika on n. 4 viikkoa.
Hygieniasyistä on suositeltavaa käyttää useampia tutteja samanaikaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.