BAMBINO MIO

BAMBINO MIO Training Pants Kuvalliset Harjoitteluhousut

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 17 kpl

Hinta: 16,20 1620
Määrä: kpl

Kätevät harjoitteluhousut kuivaksi opetteluun!
Saatavana kahdessa eri koossa: 
11-13 kg / Ikäsuositus n. 18-24 kk
13-16 kg / Ikäsuositus n. 2-3 v.
(Ikäsuositukset ovat suuntaa antavia)
UUTTA!: +3 v. koko saatavana kuosilla: Dino

HUOM! Training Pants EI ole vaippa, vaan vahingon sattuessa se pidättää pienemmät pisut ja antaa lapsen tuntea kosteuden. Isompi vahinko pääsee housusta läpi.

UUTTA! 
HUOM! Tuoteriveittäin NEW FIT = Uusi napakampi istuvuus!
Laajan markkinatutkimuksen, palautteen ja kuluttajkokemusten pohjalta BAMBINO MIO:n suunnittelutiimi on uudistanut Training Pants harjoitteluhousujen mitoitusta ja istuvuutta entistäkin sopivammaksi kohderyhmälle! NEW FIT -merkityt housut ovat mitoitukseltaan pienemmät ja istuvuudeltaan napakammat kuin aiemman malliston saman kokomerkinnän housut! NEW FIT Training Pants harjoitteluhousuissa on uudistunut istuvuus, nykyaikaisempi, parempi muotoilu ja paremman näköinen malli, joka istuu hieman alempana lantioilla ja tiiviimmin jalkojen ympärillä. Jalansuiden ympärillä on myös entistä leveämpi kanttinauha, joka tekee housuista mukavamman tuntuiset ja ehkäisee paremmin pieniltä ohivuodoilta.

Harjoitteluhousut lapsen kuivaksi opetteluun. Housuissa on kosteudenpitävä kerros joka antaa lapsen tuntea kosteuden ihoa vasten, ja samalla minimoi vuodot ja vahingot. HUOM! Vahingon sattuessa Training Pants pidättää pikkuriikkiset pisut, mutta se EI ole vaippa!

HUOM! Hygieniasyistä vaippa-, uima- ja alushousuille EI myönnetä vaihto-/palautusoikeutta!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.