ALE 60 %
  • BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti
  • BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti
  • BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti
  • BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti
  • BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti
BAMBINO MIO

BAMBINO MIO MioTrial Kokeilusetti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 7,90 790 19,90 € 1990
Määrä: kpl

Näppärä setti kestovaippailun kokeiluun!
Setti sisältää:

- 1  x Miosoft vaippahousu, valkoinen
- 1 x Mionappy puuvillavaippa
- 1 x Miolinenr kuivaliina

 

Yhä useammat vanhemmat valitsevat Babmbino Mio vaipat ja vaippaihousut parhaaksi tavaksi huolehtia lapsestaan. Ne ovat helppoja ja nopeita käyttää ja niiden käyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin monien toisentyyppisten vaippojen. BAMBINO MIO:n Mio Trial setin kanssa pääset kätevästi kokeilemaan kestovaippailua ilman, että sinun tarvitsee ostaa heti täysiä pakkauksia puuvillavaippoja tai kuivaliinoja. Mio Trial paketti sisältää yhden vaippahousun, yhden puuvillavaipan sekä yhden kuivaliinan sekä taitteluohjeet, joiden avulla pääset testaamaan ja totemaan kuinka helppoa ja kätevää kestovaippailu on Bambino Mio vaippatuotteilla! Saatavana kolmessa eri koossa: Newborn alle 5 kg, Small 5-7 kg ja Medium 7-9 kg.

Ohjeet: Aseta puhdas vaippa ja kuivaliina vaippahousun sisälle ja kiinnitä vaippahousu tiiviisti vauvasi päälle kiinnittäen vaippahousun vyötärö kätevillä tarranauhoilla. Vaihtaessasi vaippaa, hävitä kaikki kiinteät kuivaliinan kanssa, poista pestävä puuvillavaippa pesuun ja vaihda tilalle uusi puhdas vaippa ja kuivaliina.

Huoltoohjeet:
Konepesu 60 C. Ei saa käyttää klooria. Kevyt rumpukuivaus. Ei saa silittää. Pesuun ja desinfiointiin mainio tuote on Bambino Mio:n oma Mio Fresh pesuaine!

Materiaalit:
Miosoft vaippahousu: 65% polyesteriä ja 35 % puuvillaa. Sisäpuoli pinnoitettu kosteudenpitäväksi polyuretaani-pinnoitteella.
Mionappy puuvillavaippa: 100 % puuvillaa
Miolinen kuivaliina: selluloosaa ja polyesteriä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.