AINU

AINU Silikoni Turvatutit 5-18 kk, 2kpl ELÄINYSTÄVÄT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 6,50 650
Määrä: kpl

Ainu Turvatutti Eläinystävät 5-18kk

Klassikkotutti veikeillä eläinhahmoilla
-Anatomisesti muotoiltu silikonitutti
-2 kpl/pkt


Voidaan keittää

Pestään käsin

Ainu Turvatutti Eläinystävät 5-18kk

Klassikkotutti veikeillä eläinhahmoilla

Ainu Turvatutti Eläinystävät on perinteinen silikoninen rengastutti 6-18kk ikäiselle vauvalle ja taaperolle. Ainu Turvatutti Eläinystävät on anatomisesti muotoiltu ja mukava käyttää. Tutit ovat kahden tutin pakkauksissa. Sopii käytettäväksi Ainu MAM Clip It! Tuttinauhan kanssa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Silikoninen
  • rengastutti

Käyttövinkit

Sterilointi

Ennen käyttöönottoa pese tutti huolellisesti ja steriloi Ainu MAM tutit self-steriloinnilla mikrossa tai keittämällä runsaassa vedessä 5 minuutin ajan. Steriloinnin jälkeen anna tutin jäähtyä. Puhdista tutti ennen jokaista käyttökertaa, voit käyttää mietoa pesuainetta, huuhtele tutti hyvin. Steriloi tutit tarvittaessa. Pienellä vauvalla tutit tulee steriloida tiheämmin kuin isommalla jo lattialla leikkivällä vauvalla.

Vetotesti

Tarkista tutin kunto päivittäin sekä silmämääräisesti, että vetotestillä: tartu tutin imuosaan toisella kädellä ja toisella levyosaan ja vedä voimakkaasti. Jos havaitset tutissa tai sen imuosassa löystymistä, hilseilyä, naarmuja, turpoamista tai muuta poikkeavaa, heitä tutti pois! Osa lääkkeistä, tuoremehuista ja ruoka-aineista saattavat turvottaa luonnonkumisen tutin imuosaa ja näin lyhentää sen käyttöaikaa.

Tutin turvallinen käyttö

Älä koskaan kiinnitä nauhoja tai naruja tuttiin, sillä lapsi saattaa kuristua niihin. Säilytä tutti kuivassa valolta suojatussa rasiassa. Älä jätä tuttia lämpöön tai suoraan auringonpaisteeseen, sillä kuumuus haurastuttaa tuttia. Tutit eivät kestä ikuisesti. Tutin suositeltava käyttöaika on n. 4 viikkoa. Hygieniasyistä on suositeltavaa käyttää useampia tutteja samanaikaisesti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.